Helló, Kerepes!

Kerepes ingatlan.com-os oldala

Kerepes fotója

Kerepesen keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Kerepesi statisztikák

Kerepes irányítószáma: 2144

A grafikonon Kerepes lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Kerepes bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Cséza Gabriella fotója

Cséza Gabriella

16 éve az ingatlan.com-on

Cséza Gabriella oldala

Kerepes, a fővárosi agglomerációban található, 2013-ban kapott városi rangot. Lakóinak száma már több mint 10 000 fő.
Budapest és Gödöllő határától egyaránt pár percnyire található. HÉV-en és buszon történő közlekedés is biztosított az Örs Vezér tere és Gödöllő felé. 

Az M0, M31, M3, a 3-as út közelsége, továbbá a folyamatosan bővített, fejlesztett intézmények, és a vásárlási lehetőségek nagy száma miatt is könnyen élhetőek a mindennapok. 

A város egyre kedveltebb a csendre-, nyugalomra-, tiszta levegőre-, madárcsicsergésre vágyó családok körében. Értékes természetvédelmi területek találhatóak a Gödöllői-dombvidék tájvédelmi körzetén belül, és a Szilas-patak mentén. Itt változatos erdei-, tóparti kirándulásokra van lehetőség.
Emellett a közeli települések - Kistarcsa, Nagytarcsa, Csömör, Mogyoród, Gödöllő - látnivalói, parkok, tanösvények, remek programok, sportolási lehetőségek teszik színessé az itt élők életét.

Az itt található ingatlanok értéke folyamatosan növekszik, könnyen értékesíthetőek. 


Cséza Gabriella tippjei:

A nyüzsgő fővárosból kiköltözőknek a legkeresettebb célpontja Kerepes városrészei közül a közelmúltban fejlődésnek indult Panoráma lakópark.
A néhány éve még beépítetlen utcák igényes új otthonokkal, családokkal, gyerekekkel népesedtek be, de az idősebb korosztály is megtalálja számításait ezen a panorámás-, dimbes-dombos-, természetvédelmi terület peremén elhelyezkedő részen.

Szilasliget és a Sólyom lakópark rendezett, aszfaltos utcái is rejtenek új lakóhelyet a nyugodt otthont keresőknek.

  • Fejlődő közösségi terek
  • Zöld területek mennyisége
  • Munkalehetőségek helyben
  • Tiszta, gondozott utcakép
  • Építészeti különlegességek
  • Turisztikai látványosságok
További ingatlanosok a térségben

Kerepes és környéke

Eladó ingatlanok Kerepesen

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar English Deutsch