Helló, Mogyoród!

Mogyoród ingatlan.com-os oldala

Mogyoród fotója

Mogyoródon keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Mogyoródi statisztikák

Mogyoród irányítószáma: 2146

A grafikonon Mogyoród lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Mogyoród bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Kamarás Viktória fotója

Kamarás Viktória

18 éve az ingatlan.com-on

Kamarás Viktória oldala
Mogyoród csodálatos természeti környezetben, a Gödöllői-dombságban, Budapesttől 18 km-re található. Könnyen megközelíthető az M3-as autópályáról, a 3-as út felől autóval és tömegközlekedéssel is. A Gödöllői HÉV-vel és autóbusszal Budapestről. 
Az itt lakók általában a fővárosban dolgoznak, de a helyi cégek is sok embert foglalkoztatnak. Jelenleg is épül és terjeszkedik Európa egyik legnagyobb filmparkja.

Mogyoród nagy előnye az, hogy közel fekszik a fővároshoz, de megmaradt a falusias jellege. Remek kirándulásokat lehet tenni a Somlyó-hegyre, az ott lévő Szent László-kilátó és kápolnába, a néhány éve épült szélmalomhoz.  
Mogyoród közösségi épületei - az egészségközpontja, a bölcsődéje és a sportcsarnok -, újak vagy újszerű állapotban vannak. A többi közintézményt is felújították az elmúlt években.
A központban hangulatos utcácskákban lehet sétálni. A rendezvényeket általában a Főtéren tartják, de több kisebb tér is szolgálja a közösségi életet.
A város védelem alatt álló pincesorral rendelkezik.Nyáron kikapcsolódást nyújthatnak az Aquaréna és a Hungaroring rendezvényei is.
Az ideköltözők több lakópark közül is válogathatnak, de a település központjában is lehet szép, nyugodt környezetben ingatlanokat találni, ha valaki a falusias környezetre vágyik.

Kamarás Viktória tippjei:

Fiatal pároknak és gyermekeseknek a HÉV-állomás környékén épülő új társasházakat ajánlom a gyors közlekedés miatt. 
Idősebbeknek az Ófalut javaslom.
A legmagasabb ingatlanárak a lakóparkokban vannak.
  • Zöld területek mennyisége
  • Egészségügyi ellátás színvonala
  • Közbiztonság
  • Oktatási intézményekkel való ellátottság
  • Játszóterek mennyisége, minősége
  • Autóforgalom
További ingatlanosok a térségben

Mogyoród és környéke

Eladó ingatlanok Mogyoródon

Hasonló oldalak

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch