Helló, Gödöllő!

Gödöllő ingatlan.com-os oldala

Gödöllő fotója

Gödöllőn keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Gödöllői statisztikák

Gödöllő irányítószáma: 2100

A grafikonon Gödöllő lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Gödöllő bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Erdélyi Tiborné Márti

8 éve az ingatlan.com-on

Erdélyi Tiborné Márti oldala

Gödöllő Pest megyében, Budapesttől 30 km-re fekszik a Gödöllői-dombság völgyében, összefüggő erdők gyűrűjében. Lakóinak száma közel 33 ezer fő. 
Közlekedése kiváló, vonattal, HÉV-vel, és az M3-as autópályán busszal és autóval is megközelíthető. Lakói között szép számmal találhatunk értelmiségieket, többségében jómódú emberek lakják a várost.

A lakosok 44 %- a ingázik, de helyben is számos munkalehetőség van: Lear Corporation, GlaxoSmithKline, Avon, és nem utolsó sorban a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Gödöllő a parkok városa, ennek köszönhetően kiváló a levegő minősége. A városban számos bölcsőde, óvoda, általános iskola és 4 középiskola van. Gödöllő nagy vonzereje, hogy a gyerekek 18 éves korukig helyben járhatnak oktatási intézménybe. Gödöllőn mindaz megtalálható, ami a színvonalas élethez szükséges (bevásárlási-, kulturális-, sportolási lehetőségek), ugyanakkor megmaradt annak az élhető „kisvárosnak”, ahol igazán otthon érzi magát az ember.


Erdélyi Tiborné Márti tippjei:

A Gödöllőn letelepedni szándékozók leggyakrabban az olyan részeket keresik, ahonnan a Belvárost gyalog meg lehet közelíteni. Akiknek ez fontos, azoknak a kedvelt helyei: a Haraszt, a Kertváros és a blahai városrész panorámás része.

Gödöllőn is, mint a Budapesthez közeli városokban, jelentősen feljebb mentek az árak. Egy új ikerház-fél pl. 70-80 millió forintba-, míg egy kétszobás panellakás 30-35 millió forintba kerül. Telekvásárlásra gyakorlatilag nincs lehetőség, alig pár eladó telek van már csak, azok is nagyon drágák.

  • Fejlődő közösségi terek
  • Zöld területek mennyisége
  • Oktatási intézményekkel való ellátottság
  • Helyi hagyományok ápolása
  • Helyi járatok rendszeressége és megbízhatósága
  • Autóforgalom
További ingatlanosok a térségben

Gödöllő és környéke

Kiadó ingatlanok Gödöllőn

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch