Helló, Kistarcsa!

Kistarcsa ingatlan.com-os oldala

Kistarcsa fotója

Kistarcsán keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Kistarcsai statisztikák

Kistarcsa irányítószáma: 2143

A grafikonon Kistarcsa lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Kistarcsa bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Cséza Gabriella fotója

Cséza Gabriella

16 éve az ingatlan.com-on

Cséza Gabriella oldala

Kistarcsa a Gödöllői-dombság ölelésében, Budapest közvetlen közelében fekszik.
HÉV- és buszjárattal van összekötve a mindig pezsgő fővárossal, amely így gyorsan elérhető munkahelyeket-, oktatási intézményeket-, kikapcsolódási lehetőségeket is kínál.
A város kedvelt az M3-as, M31-es utak, az Örs vezér tere és Gödöllő közelsége miatt is.

Az ingatlanok értékének első jelentős növekedését a város kapujában megépült M0-s autóút hozta. 

A folyamatos fejlődés, a kiváló intézményi ellátottság - bölcsőde, óvodák, iskolák, egészségház, kultúrház, kórház, uszoda -, piac, játszóterek, parkok, megújult terek, helyi rendezvények, kirándulási-, sportolási-, vásárlási lehetőségek, szolgáltatások széles köre miatt is egyre inkább értékállóak a településen az ingatlanok. 

Csendes, erdőkkel-, mezőkkel tarkított, fejlesztés alatt álló település, itt megtalálják új otthonukat a fiatalok, a családok, az idősek is. Ahogy nő a lakosság száma, úgy nő az intézményekben a férőhelyek- és a helyi munkalehetőségek száma is.


Cséza Gabriella tippjei:

Kistarcsa városrészei közül a fiatal párok, családok körében kedvelt a dimbes-dombos Fenyvesliget, a Móraliget, amely a Gellért-heggyel azonos magasságban található. 

A közelmúltban parcellázott, madárcsicsergéssel tarkított ligetek közül mindegyiknek megvan a vonzó jellemzője, az új otthont keresők válogathatnak igényeiknek megfelelően. 

A már korábban is lakott területeket azok részesítik előnyben, akiknek fontos a már kialakult utcakép, aszfaltozott út, és az intézmények, HÉV megállók közelsége.

  • Tiszta, gondozott utcakép
  • Fejlődő közösségi terek
  • Zöld területek mennyisége
  • Vendégszerető polgárok
  • Turisztikai látványosságok
  • Kikapcsolódási lehetőségek
További ingatlanosok a térségben

Kistarcsa és környéke

Eladó ingatlanok Kistarcsán

Kiadó ingatlanok Kistarcsán

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar English Deutsch