Helló, Fót!

Fót ingatlan.com-os oldala

Fót fotója

Fóton keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Fóti statisztikák

Fót irányítószáma: 2151

A grafikonon Fót lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Fót bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Harai Lajosné fotója

Harai Lajosné

18 éve az ingatlan.com-on

Harai Lajosné oldala

Az észak-pesti agglomeráció legjobban megközelíthető települése Fót. Autóbusszal 20 perc alatt érhetjük el a „Városkapu”metrómegállót, a külvárosi kisvasúttal 30 perc alatt a Nyugati pályaudvarra érkezhetünk. Gépkocsival Budapest felől az M3-as autópályán- vagy az M2-es úton pár perc alatt Fóton lehetünk.

Városunkban az oktatás kiváló, a sokszínűség jellemzi. Három önkormányzati iskola, óvoda, új bölcsőde, egyházi iskola, a 2021-ben átadásra került „Gondviselés” katolikus óvoda, a nemsokára megépülő „Száz juhocska” református óvoda, waldorf intézmények, valamint egy Népművészeti Szakiskola és Gimnázium is várják a tanulókat. 
A szépen fejlődő, megújuló városközpontban található az Ybl Miklós tervei alapján 1855-ben épült római katolikus templom, melyet gróf Károlyi István adományozott a fótiaknak.

A fóti Somlyó-hegy és a Somlyó-tó környéke kedvelt kirándulóhely, valamint a gyermekek részére nyújt sportolási-, szabadidős tevékenységet. Itt volt Vörösmarty Mihály, Fáy András és a reformkor nagyjainak szőlőskertje is. 

Városunkban kiváló éttermek, cukrászdák várják az ínyenceket. (Kastély étterem, Botos vendéglő, Fáy présház stb.)

Kedves ingatlant keresők! A 30 éve családi vállalkozásként működő irodánk valamennyi dolgozója szeretettel várja a városukban letelepedni szándékozókat!
Harai Lajosné tippjei:

Fóton szinte mindenki megtalálhatja a számára megfelelő ingatlan típust. 
Aki a természethez közel, nagy telken, panorámás házat szeretne vásárolni, annak az Öreghegyet ajánlamám. 
Aki társasházi lakást keres, az a Belvárosban, aki a régebbi utcaképet kedveli, az az Öregfaluban találja meg álmai ingatlanát. De sok az új építésű iker és sorházi lakás is!  • Csendes, nyugodt helyek
  • Tiszta levegő
  • Közbiztonság
  • Egészségügyi ellátás színvonala
  • Naponta használt szolgáltatások elérhetősége
  • Fenntartható működés kialakult gyakorlata
További ingatlanosok a térségben

Fót és környéke

Kiadó ingatlanok Fóton

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch