Helló, Isaszeg!

Isaszeg ingatlan.com-os oldala

Isaszeg fotója

Isaszegen keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Isaszegi statisztikák

Isaszeg irányítószáma: 2117

A grafikonon Isaszeg lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Isaszeg bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

A Gödöllői-dombság- és a Rákos-patak mentén, vízben gazdag völgy- és a dombhátakon elterülő, hatalmas erdőségek ölelésében található település kiváló adottságokkal rendelkezik. Lakosainak száma nagyjából 11 470 fő.
Isaszeg a BudapestHatvan vasútvonal mellett, a fővárostól harminc-, a szomszédos Gödöllőtől kilenc kilométerre fekvő város. A közlekedés, a helyi- és a távolsági járatok egyaránt nagyon jók.
A lakosság jelentős része, a vonattal 30 perc alatt elérhető fővárosba jár dolgozni-, vagy oktatási intézménybe.

Isaszegen egy bölcsőde, három óvoda, három általános iskola, egy szakközépiskola és egy gimnázium található. A lakosság egészségére a kitűnően megszervezett orvosi-védőnői hálózat ügyel, a szociális segítségnyújtásban az Egymást Segítő Egyesület vesz részt.
A település mindennel - különféle bevásárlási lehetőségekkel is (Tesco, Penny, Coop, DM stb.) - jól ellátott.

Sokszínű kulturális életének egyik központja a Dózsa György Művelődési Otthon, ahol a Jókai Mór Városi Könyvtár is várja az érdeklődőket.
Az Isaszegi Falumúzeum gyűjteménye gazdag néprajzi-, régészeti- és történeti muzeális anyaggal rendelkezik.

Kiemelkedő eseménye a község történetének az 1848/49-es szabadságharc Görgey-vezette csapatok győzelme az osztrákok fölött, amelyről minden évben megemlékeznek a város lakói. 

A városban aktív az egyesületi- és a sportélet. Az Isaszegi Sportegyesület több, mint 100 éves. Sportpálya és sportcsarnok is várja a mozogni vágyókat.

A rendezett, folyamatosan fejlődő, de kisvárosias jellegét megőrző település kiváló lehetőséget biztosít az otthonteremtésre.


Az Isaszegre költözők nem kizárólag az újabb építésű területeket részesítik előnyben, szívesen vásárolják a régebbi építésű ingatlanokat, amelyeket saját elképzelésük szerint felújítanak. Egyre népszerűbbek a külterületen-, a zártkerti övezetekben, csodás természeti környezetben található részek. Itt is építenek lakás céljára ingatlant, esetleg tanyaépületet, lovardát.
A Budapesthez közeli elhelyezkedés, és az egyéb piaci tendenciák következtében a kínálati árak jelentősen növekedtek az utóbbi időben.

Az elmúlt időszak jelentős fejlesztése volt az isaszegi szennyvíztisztító telep korszerűsítése, és a Budapest–Hatvan vasútvonal felújításának részeként a teljes isaszegi vasútállomás modernizálása.

  • Tiszta levegő
  • Közbiztonság
  • Regionális közlekedés elérhetősége
  • Munkalehetőségek helyben
  • Oktatási intézményekkel való ellátottság
  • Biztonságos kerékpáros közlekedés
További ingatlanosok a térségben

Isaszeg és környéke

Eladó ingatlanok Isaszegen

Hasonló oldalak

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch