Helló, Csömör!

Csömör ingatlan.com-os oldala

Csömör fotója

Csömörben keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Csömöri statisztikák

Csömör irányítószáma: 2141

A grafikonon Csömör lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Csömör bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Sipos Zita fotója

Sipos Zita

6 éve az ingatlan.com-on

Sipos Zita oldala

Csömör fejlődő, hangulatos nagyközség, átmenő forgalom nélkül. A fővárossal - amelynek határától 500m-re fekszik - közvetlen HÉV és buszjárat köti össze. 
Csodálatos természeti adottságokkal rendelkezik, számos rekreációs programhoz nyújt helyszínt, illetve a térségben itt működik a legtöbb lovarda, lovastanya. Az idelátogatókat egy 20 km-es gyalogos-, kerékpáros túraútvonal segít megismertetni a helyi értékekkel. Az útvonal érinti a horgásztavat, a Kálvária dombot, a patak sétányt, az ökoparkot. Csömör legmagasabb pontjáról körpanorámás kilátás nyílik a budai-, a pilisi- és a fővárosi tájakra.
Kiemelkedő sport életéről is híres Csömör. Több felekezet temploma és közösségi otthona is megtalálható itt. A városban többek között a szlovák és a sváb nemzetiség tagjai élnek. 
Az oktatás, az egészségügy, a bevásárlási lehetőségek és a többi szolgáltatás is színvonalas a városban.Sipos Zita tippjei:

Csömör jómódú településnek számít, mindig kiemelkedő volt az ingatlanok terén.
Majorszegiliget és Szőlőhegy részét a fiatal családosok számára-, a Középhegyi részt a panorámát és csendesebb élet kedvelőinek ajánlanám. 
De bárhol is vásárolnak ingatlant, mindig értékálló lesz! 

Közvetlenül Budapest mellett helyezkedik el, mégis csendes-, természetközeli-, nyugodt életet biztosít ebben a rohanó világban. Csömör az a hely, ahol mosolyognak és segítőkészek az emberek. Aki egyszer ide költözött, az nem akar elmenni soha.  • Fejlődő közösségi terek
  • Zöld területek mennyisége
  • Vendégszerető polgárok
  • Építészeti különlegességek
  • Pezsgő belvárosi élet
További ingatlanosok a térségben

Csömör és környéke

Eladó ingatlanok Csömörben

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch