Helló, Budapest, XVII. kerület!

Budapest XVII. kerület ingatlan.com-os oldala

XVII. fotója

Budapest, XVII. kerületben keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Budapest, XVII. kerületi statisztikák

A grafikonon Budapest, XVII. kerület lakosságának és a kerületben lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Budapest, XVII. kerület bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Keresztes Júlia fotója

Keresztes Júlia

12 éve az ingatlan.com-on

Keresztes Júlia oldala

Rákosmente népszerűsége nagy zöldfelületeinek, hangulatos kertvárosi részeinek, patinás polgári és modern lakóparki negyedeinek, illetve parkos-, városközponti lakótelepének egyaránt köszönhető.

A kiemelkedően jó tömegközlekedés jóvoltából a Belvárosból vonattal vagy autóbusszal 15-40 perces utazással érhető el, autóval több útvonal választható.

Intézményi ellátottsága jó: önkormányzati- és magán bölcsődék és -óvodák, tagozatos iskolák, felújított házi- és szakorvosi rendelők várják a kerület lakóit. Múzeumok és kiállítótermek, színes programpalettát kínáló művelődési házak mellett saját színház is hozzájárul a tartalmas kikapcsolódáshoz.

Kiemelkedően magas színvonalú és számú sportolási lehetőség áll rendelkezésre: kerékpárút-hálózat, szabadtéri sportpályák, lovardák, uszoda, természetvédelmi terület kiépített tanösvénnyel várja az egészséges életmódra vágyókat. Barátságos kis boltok, hagyományos piac, kisebb és nagyobb üzletek biztosítják a helyben vásárlást, a helyi vállalkozói szolgáltatások elérését.


Keresztes Júlia tippjei:

Fiatal családok számára ideális választás a fővárosban, de a Belváros pezsgésétől mégis távolabb élni.

Rákosmente 9 városrésze mindenki számára kínál kedvére való környezetet, megfelelő, új otthont. Akár a hagyományos beépítésű, nagyobb kertes-, falusias hangulatú, akár az évezred elején megkezdett újabb építésű lakópark/társasházi lakások sorában.

Még ez évben kerül sor a sport- és rendezvénycsarnok átadására, a közösségi centrum új lehetőség akár munkahelyként, akár használati célra a kerületieknek.

  • Zöld felületek aránya
  • Közbiztonság
  • Kikapcsolódási lehetőségek
  • Építészeti különlegességek
  • Munkalehetőségek a kerületben
  • Autóforgalom
További ingatlanosok a térségben

Budapest, XVII. kerület és környéke

Kiadó ingatlanok Budapest, XVII. kerületben

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch