Helló, Vecsés!

Vecsés ingatlan.com-os oldala

Vecsés fotója

Vecsésen keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Vecsési statisztikák

Vecsés irányítószáma: 2220

A grafikonon Vecsés lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Vecsés bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Vecsés Budapest határától pár kilométerre található. Közúton és vasúton, sőt még légi úton is könnyen megközelíthető,  mivel érinti a területét az ország több nagy forgalmú közlekedési útvonala, valamint közigazgatási területén helyezkedik el a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér is.
A településen minden elérhető – Kormányhivatal, intézmények, kisebb-nagyobb üzletek, Market Central –, így át sem kell lépni a város határát ahhoz, hogy az itt élők az ügyeiket intézhessék. Vecsésen és a környékén az ipari parkokban és a nagyvállalatoknál folyamatos a munkaerő felvétel. 
A háziorvosi rendelők és a szakrendelő mellett magánrendelőbe is fordulhatnak az itteniek.
A városban négy általános iskola, óvodák, két bölcsőde várja a gyerekeket. Játszóterek és a városközpontban található Bálint Ágnes Kulturális Központ biztosít kikapcsolódást az itt élő családoknak.

Vecsésen több új építésű lakópark is található, amelyek a Városközponttól távolabb esnek.   
A város közkedvelt minden korosztály számára, mivel közel van a fővároshoz. Emiatt drágábbak az ingatlanok, és tartják is az értéküket.
Az idősebbek számára a központi rész a legideálisabb, mert ott minden megtalálható. 
Új házak folyamatosan épülnek, a mai előírásoknak megfelelően, de több használt ingatlan is keresi az új tulajdonosát. 
Több beruházás is folyamatban van a városban, többek között útfelújítás, járdaépítés, tanuszoda és a kézilabda munkacsarnok, valamint egy új bölcsőde építése. 
  • Tiszta, gondozott utcakép
  • Munkalehetőségek helyben
  • Oktatási intézményekkel való ellátottság
  • Építészeti különlegességek
  • Tiszta levegő
  • Biztonságos kerékpáros közlekedés
További ingatlanosok a térségben

Vecsés és környéke

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch