Helló, Gyömrő!

Gyömrő ingatlan.com-os oldala

Gyömrő fotója

Gyömrőn keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Gyömrői statisztikák

Gyömrő irányítószáma: 2230

A grafikonon Gyömrő lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Gyömrő bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Keresztes Júlia fotója

Keresztes Júlia

12 éve az ingatlan.com-on

Keresztes Júlia oldala
Gyömrő az elmúlt másfél évtized kiugróan keresett agglomerációs települése. Sikerét a rendkívül hangulatos kisvárosi megjelenésén túl a kisebb-nagyobb lakóparki beruházásainak is köszönheti, amellyel új és korszerű, a fiatal családok igényeihez szabott elvárásoknak megfelelő lakások épültek. Igazi élhető város: kompakt városközpont gondozott parkkal, üzletekkel, strandként, illetve jégpályaként használható tóval, sétautakkal, közösségi terekkel.
Fiatal, gyermekes családok kedvelt és keresett városa, ideális távolságban a fővárostól. Az ingázók számára bekamerázott, megvilágított autó- és kerékpár parkoló áll a vasútra váltók rendelkezésére.
A népszerű város minden korosztály számára kínál ideális, tervezhető életet. A településen idősotthon is működik, ellátást biztosítva az utódok közelében élni vágyó felmenők számára. Ajándék a helyieknek az artézi kút, amely több mint 100 méter mélységből ad frissítő és egészséges vizet. A vasárnapi piac igazi retro-hangulatos élmény a környékieknek.

Keresztes Júlia tippjei:

Kisgyermekesek, baráti családok számára ajánlott város, a szülőket a közelben tudni vágyók, hosszabb távon tervezők részére. 
Ideális távolságban a fővárostól, a vidéki élet előnyeit megcsillantó településen, ahol még van lehetőség saját kertben való termelésre. Ajánlott város, kevés eladó ingatlannal.
A Liget lakóparki rész az új városrészeket kedvelők számára ajánlott, a nagyobb kertfelülettel rendelkező régebbi házakat szívesen alakítják többlakásos épületté, kis otthonokká a vállalkozók.
  • Szép belváros
  • Fejlődő közösségi terek
  • Kellő vonzerő fiatalok számára is
  • Megélhetési költségek
  • Munkalehetőségek helyben
  • Biztonságos kerékpáros közlekedés
További ingatlanosok a térségben

Gyömrő és környéke

Eladó ingatlanok Gyömrőn

Hasonló oldalak

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar English Deutsch