Helló, Budapest, V. kerület!

Budapest V. kerület ingatlan.com-os oldala

V. fotója

Budapest, V. kerületben keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Budapest, V. kerületi statisztikák

A grafikonon Budapest, V. kerület lakosságának és a kerületben lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Budapest, V. kerület bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Az V. Kerület a város szíve, így minden helyben, egy karnyújtásnyira megtalálható. A nyugodt, zöld parkoktól kezdve - mint például a Szabadság tér, az Olimpia park, és a Honvéd tér - a legjobb éttermekig, kávézókig, és bevásárlási lehetőségekig. Nem utolsósorban a reprezentatív terekig, mint a Szent István tér (Bazilika), a Kossuth Lajos tér (Parlament), a Vörösmarty tér, illetve a Vígadó tér. A kerületet nagypolgári téglaépületek és a Bauhaus modern épületei jellemzik.

Gyermekes családoknak Lipótvárost ajánlom, mivel ez a kerület nyugodtabb része. Több játszótér is található a közelben, illetve számos bölcsőde és óvoda között lehet választani.

Egyetemisták és fiatalok számára jobb választás lehet a Belváros, mivel a kerület ezen részén találhatóak a szórakozóhelyek, illetve az Eötvös Loránd Tudományegyetem.

  • Szép központ
  • Építészeti különlegességek
  • Közbiztonság
  • Regionális közlekedés elérhetősége
  • Autóforgalom
  • Sportolási lehetőségek
További ingatlanosok a térségben

Budapest, V. kerület és környéke

Kiadó ingatlanok Budapest, V. kerületben

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch