Helló, Sülysáp!

Sülysáp ingatlan.com-os oldala

Sülysáp fotója

Sülysápon keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Sülysápi statisztikák

Sülysáp irányítószáma: 2241

A grafikonon Sülysáp lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Sülysáp bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Sülysáp egy jó ütemben fejlődő város Budapest agglomerációjában, az M0-s autóúttól kevesebb, mint 20 kilométerre.
Négy fő részre tagolható: a kisvárosias hangulatú Tápiósüly, ahol a piac, a vasútállomás, éttermek és több bevásárlási lehetőséget biztosító üzletek találhatók; az igazi nyugodt, falusias idillt árasztó, természetközeli, és sok történelmi emléket őrző Tápiósáp; a kertvárosias érzetet nyújtó, szintén vasútállomással is rendelkező Szőlősnyaraló; valamint a külterületen elhelyezkedő dűlők és tanyák világa, ahol többen foglalkoznak még a hagyományos állattartással és gazdálkodással. 
A várost átszeli az Alsó-Tápió, valamint a Sápi-patak.
Közlekedés szempontjából is ideális választás, mivel a Budapest–Szolnok-vasútvonal és a 31-es főút is áthalad rajta, így vonatok, valamint távolsági buszok egyaránt segítik a fővárosba jutást. 
Helyben több cég és üzem kínál munkalehetőséget. A város három nagyobb településrészén iskola és óvoda várja a gyerekeket.
Sülysápon Ön is otthonra lelhet!

Amennyiben Önnek a tömegközlekedés kiemelten fontos, akkor Tápiósüly területét javaslom az ingatlanválasztás szempontjából, mivel itt gyalogosan is könnyen elérhető bármi, amire szüksége lehet; ezen a részen azonban magasabb az ingatlanok ára.
Ha nem nagy prioritás a közlekedés, de nem is lényegtelen, akkor kiváló választás Szőlősnyaraló.
Ha a természeti értékek a legfontosabbak Önnek, a közlekedést könnyen megoldja és belefér az idejébe, hogy reggel nagyjából két kilométert autózzon a vasútig, vagy a buszig, akkor a legjobb Tápiósáp területe.
  • Tiszta, gondozott utcakép
  • Munkalehetőségek helyben
  • Oktatási intézményekkel való ellátottság
  • Fenntartható működés kialakult gyakorlata
  • Pezsgő belvárosi élet
További ingatlanosok a térségben

Sülysáp és környéke

Eladó ingatlanok Sülysápon

Hasonló oldalak

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch