Helló, Hatvan!

Hatvan ingatlan.com-os oldala

Hatvan fotója

Hatvanban keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Hatvani statisztikák

Hatvan irányítószáma: 3000

A grafikonon Hatvan lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Hatvan bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Debreceni Tamás fotója

Debreceni Tamás

1 éve az ingatlan.com-on

Debreceni Tamás oldala
A település az észak-magyarországi régió első kisvárosaként, Heves megye és Pest megye határán fekszik. Kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik a főváros, a keleti megyék, Szlovákia és a Jászság irányába közúton és vasúton egyaránt, több lehajtási lehetőséggel az M3-as autópályáról. 
Az ipari munkalehetőségek révén a lakosság megélhetése biztos, erre egy színvonalas szolgálató szektor épült ki. Mindez a minőségi oktatást biztosító alap-, közép- illetve szakoktató intézményekkel együtt a jó közbiztonságú-, virágos közterekkel rendelkező települést kellemes élettérré teszi az aktív családok számára.
Több kerékpárútvonal, edzőterem és uszoda biztosít rekreációra lehetőséget. A vendéglátó egységei színvonalassá váltak, turizmusa kiépülőben a Vadászati Múzeum megnyíltával, szórakozási lehetőséget a szezonális programsorozatok biztosítanak. 
A speciális térszerkezetű-, kettéosztott város mindkét része jól ellátott az alapszolgáltatásokkal.

Debreceni Tamás tippjei:

Az idősebbek és a fiatal párok könnyen megtalálnak bármilyen számukra fontos egységet vagy szolgáltatást az óhatvani oldalon. 
Az iparban dolgozó családosok és az ingázók részére a kertvárosias újhatvani városrész ajánlható. 
A levegő minőségére igényesebb, esetleg panorámás negyedet kereső új lakóknak a Hegyalja városrész lehet ideális választás. 
Befektetőknek a közelmúlt emelkedő értékeket hozott, értékállóságot, alacsony üresenállást a városközpont és az ipari munkáltatók közelsége hoz.
  • Szép belváros
  • Munkalehetőségek helyben
  • Regionális közlekedés elérhetősége
  • Tiszta, gondozott utcakép
  • Autóforgalom
  • Kikapcsolódási lehetőségek
További ingatlanosok a térségben

Hatvan és környéke

Kiadó ingatlanok Hatvanban

Hasonló oldalak

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch