Helló, Ecser!

Ecser ingatlan.com-os oldala

Ecser fotója

Ecseren keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Ecseri statisztikák

Ecser irányítószáma: 2233

A grafikonon Ecser lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Ecser bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Petercsák Szilvia fotója

Petercsák Szilvia

6 éve az ingatlan.com-on

Petercsák Szilvia oldala
Ecser, közvetlenül Budapest XVII. kerülete mellett helyezkedik el. 
Közlekedés szempontjából több lehetőség is adott. Az M0-ás autópálya pár percre található Ecsertől. A településen jelenleg a Volánbusz-, a helyi Auchan járatai közlekednek - tervben van a BKV terjeszkedése Ecser felé, amely megállója jelenleg 10 perc sétával érhető el -, illetve vonattal a Keleti pályaudvar 20 perc alatt megközelíthető.

A település folyamatosan fejlődik és az új beruházásoknak köszönhetően több új családbarát munkalehetőség áll a lakosok rendelkezésre. 

Ecser egyik része megőrizte a falusias jellegét, amíg a másik részén a mai kornak megfelelő, fiatalos, jó hangulatú, mediterrán lakóparkos övezet épült ki. 
A településen több új, modern óvoda, bölcsőde, iskola található, amelyeknek a közelsége megkönnyíti az ott élő gyermekes családok mindennapjait. 

Több bevásárlási lehetőség közül választhatunk. Kiemelném a helyi termelői piacot, ahol az alapvető élelmiszereken túl számos programot kínálnak: többek között házias reggelit/ebédet fogyaszthatunk,  lehet lisztet őrölni, esetleg lovagolni is.

A kirándulni vágyók kedvenc helye a Merzse-mocsár. A sportkedvelők pedig szabad- és zárt téren is edzhetnek, egyénileg vagy sportegyesületek keretein belül.

A polgármester aktívan részt vesz a közösségi élet építésében/fejlesztésében. Ezáltal egy igazán kellemes hangulatú közösség jött létre Ecseren, ahol a csendet és nyugalmat kereső emberek megtalálhatják a számításaikat minden téren. 

Petercsák Szilvia tippjei:

Az egész település kiválóan alkalmas a fiatalabb és az idősebb generáció számára is. 
Budapest közelsége és a település fejlődése hozzájárul ahhoz, hogy az ingatlanok értéke folyamatosan növekszik. 
Árbefolyásoló tényező az ingatlan elhelyezkedése és energetikai állapota. 

Nagyobb multi cégek települtek Ecser ipari/külterületi részére, ami jelentős bevételt biztosít a község számára. 
  • Helyi hagyományok ápolása
  • Munkalehetőségek helyben
  • Közbiztonság
  • Építészeti különlegességek
  • Biztonságos kerékpáros közlekedés
  • Pezsgő belvárosi élet
További ingatlanosok a térségben

Ecser és környéke

Eladó ingatlanok Ecseren

Kiadó ingatlanok Ecseren

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch