Helló, Üllő!

Üllő ingatlan.com-os oldala

Üllő fotója

Üllőn keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Üllői statisztikák

Üllő irányítószáma: 2225

A grafikonon Üllő lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Üllő bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Szabó Krisztina fotója

Szabó Krisztina

6 éve az ingatlan.com-on

Szabó Krisztina oldala
Üllő Budapesttől 15 kilométerre található. Közlekedés szempontjából kiváló választás, hiszen vonattal a Nyugati pályaudvar 37 perc, busszal Kőbánya-Kispest 30 perc alatt megközelíthető. A település mellett haladnak el az M0-ás és az M4-es autóutak. A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 5 km-re van.
A településen szinte minden elérhető – intézmények, kisebb-nagyobb üzletek –, ha pedig hivatalos ügyeket kell intézni, a vecsési Kormányablakban tehetik meg az itt élők. 
Üllőn és környékén, az ipari parkokban és a nagyvállalatoknál folyamatos a munkaerő felvétel. 
A háziorvosi rendelők és a szakrendelő mellett magánrendelőbe is fordulhatnak az itteniek.
A városban általános iskola, óvodák, és bölcsőde várja a gyerekeket. Játszóterek, télen a jégpálya, nyáron a városközpontban több rendezvény segíti az itt élők regenerálódását. 
A közelben több kirándulóhely is található, mint például a monori Strázsa-hegy.  Az „Ezer pince faluja” rengeteg felfedezni valóval szolgál, sétálni, kirándulni, túrázni lehet a pincékkel szegélyezett kis utcákban, amely egyre több rendezvénynek is otthont biztosít.

Szabó Krisztina tippjei:

Üllőn viszonylag új résznek számít a Liget-, valamint a Zöld Liget lakópark. Az utóbbi beruházás - amelynek keretében egy 96 lakásos társasház épült - 2020-ban fejeződött be.
A családok ide költözése miatt, megépítésre került egy óvoda is, így a város ezen részén lakóknak nem kell messzire vinni a gyermekeiket. Ez a fiatalok és az idősek körében egyaránt kedvelt rész.
Üllő több részén, a Városközponthoz közel is épülnek új építésű ikerházak, a legújabb technológiával. Ezek drágábbak, de ár-érték arányban nagyon jók, mivel sok extrával kínálják eladásra az ingatlanokat a vállalkozók. 
A régebben épült házak is kedveltek a településen, mert ezeket az új tulajdonos a saját igényei szerint újíthatja fel. Az ilyen típusú házakat - akár költözhető állapotban - olcsóbban lehet megvásárolni.
Üllő bármely részén is választanak ingatlant, az mindig tartani fogja az értékét a főváros közelsége miatt.

  • Tiszta, gondozott utcakép
  • Munkahelyek a közelben
  • Oktatási intézményekkel való ellátottság
  • Építészeti különlegességek
  • Turisztikai látványosságok
  • Biztonságos kerékpáros közlekedés
További ingatlanosok a térségben

Üllő és környéke

Hasonló oldalak

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar English Deutsch