Helló, Budapest, X. kerület!

Budapest X. kerület ingatlan.com-os oldala

X. fotója

Budapest, X. kerületben keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Budapest, X. kerületi statisztikák

A grafikonon Budapest, X. kerület lakosságának és a kerületben lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Budapest, X. kerület bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Váradi György fotója

Váradi György

12 éve az ingatlan.com-on

Váradi György oldala

Kőbánya, a főváros 11 városrészből álló folyamatosan fejlődő kerülete. Aki itt szeretne ingatlant vásárolni vagy bérelni, a következőre számíthat: a közlekedés kiváló - M2, M3 metró - az oktatási intézmények szintén , az infrastruktúra is nagyon jó.

A kisgyermekekre is nagy figyelmet fordít a kerület: bölcsődék, óvodák, Eu-szabványos játszóterek állnak a rendelkezésükre. A kerületet sok zöld terület jellemzi, Budapesten az egyik legnagyobb, a Népliget is ide tartozik. Az újhegyi Sportliget, a mellette elhelyezkedő uszoda, az Óhegy-park korszerű futópályával szolgálja ki az itt élők sportolási igényét. Az újhegyi Mélytó a horgászat szerelmeseinek nyújt lehetőséget a kikapcsolódásra.

A lakótelepek mellett kertvárosias és külvárosias részek és lakóparkok egyaránt megtalálhatóak itt. A tíz emeletes panel épületek - a Gyakorló utcai-, az Újhegyi-, az Óhegyi lakótelep és Kőbánya-Városközpont - szigetelése, korszerűsítése folyamatosan zajlik. A megfizethető lakásárak miatt a kerületben sok fiatal család is otthonra talál, ezért egyre fiatalodik a kerület lakossága.


Váradi György tippjei:

Fiatal családok számára jó választás lehet az Újhegyi lakótelep, a megfizethető lakásárak, a jó közlekedés, a metro közelsége, a kiváló infrastruktúra, a nagy zöld területek és a sportolási lehetőség miatt.
  • Fejlődő közösségi terek
  • Zöld felületek aránya
  • Biztonságos kerékpáros közlekedés
  • Tiszta, gondozott utcakép
  • Biztonságos járda használat
  • Kulturális programok
További ingatlanosok a térségben

Budapest, X. kerület és környéke

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch