Helló, Pilisborosjenő!

Pilisborosjenő ingatlan.com-os oldala

Pilisborosjenő fotója

Pilisborosjenőn keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Pilisborosjenői statisztikák

Pilisborosjenő irányítószáma: 2097

A grafikonon Pilisborosjenő lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Pilisborosjenő bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Florek Zoltán fotója

Florek Zoltán

9 éve az ingatlan.com-on

Florek Zoltán oldala
Pilisborosjenő Budapest III. kerületétől 6 km távolságra, a budai hegyek között, csodálatos természeti környezetben terül el. 
A település kedvelt célpontja azoknak, akik kedvelik a falusias lakókörnyezetet, de fontos szempont Budapest közvetlen közelsége. 
Pilisborosjenő gépkocsival vagy tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. 

A lakóközösség jellemzően fiatal, gyermekes családokból áll.
Az önkormányzat hosszú távú koncepciója, a kisfalu jelleg megőrzése. Pilisborosjenőt sok művész, zenész választja lakóhelyéül, akik előadásaikkal kiveszik részüket a falu kulturális életéből. 
A településre jellemző a helyi vállalkozások közösségi támogatása, ezért a faluban több szolgáltatás is gazdaságosan működik (Waldorf iskola-óvoda, pékség, fodrászat, jóga, magánrendelések, kávézó, stb.). 
Pilisborosjenő kedvelt turista célpont, itt a sport, a kultúra, a nyugalom, és a pihenés érdekes egyvelegét kapja az ide települő.

Florek Zoltán tippjei:

A település méretéből adódóan minden elérhető közelségben van, de a fiatalok előszeretettel vásárolnak ingatlant Pilisborosjenő és Üröm határán lévő dinamikusan fejlődő „Lazarét” lakóparkban. 

Budapest közelsége miatt Pilisborosjenő mindig is kedvelt lakóterületnek számított, de ha értékállósági szempontból ki kellene valamit emelnem, akkor az a falu déli oldalán lévő Nagy-Kevély-hegy alatti területet ajánlanám.
  • Oktatási intézményekkel való ellátottság
  • Kellő vonzerő fiatalok számára is
  • Közbiztonság
  • Építészeti különlegességek
  • Munkalehetőségek helyben
  • Pezsgő belvárosi élet
További ingatlanosok a térségben

Pilisborosjenő és környéke

Eladó ingatlanok Pilisborosjenőn

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch