Helló, Pilisvörösvár!

Pilisvörösvár ingatlan.com-os oldala

Pilisvörösvár fotója

Pilisvörösváron keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Pilisvörösvári statisztikák

Pilisvörösvár irányítószáma: 2085

A grafikonon Pilisvörösvár lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Pilisvörösvár bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Szőnyi Szilvia fotója

Szőnyi Szilvia

16 éve az ingatlan.com-on

Szőnyi Szilvia oldala

Pilisvörösvár - a pilisi régió központja - kedvelt lakóhelye a generációk óta itt élő őslakosoknak, ugyanakkor vonzó célpontja a fővárosból ideköltözőknek. 
Ebben a kb. 15.000 fős kisvárosban ötvöződik a hagyományokhoz való ragaszkodás a modern kor igényeihez igazodó folyamatos fejlődéssel. Minden adott az élhető élethez, ki sem kell mozdulnunk ahhoz, hogy mindenünk meglegyen. 

A 10-es számú főút és a városon keresztülhaladó vasútvonal biztosítja a közlekedést Budapest és Esztergom irányába.

Több közoktatási intézmény - bölcsődétől a gimnáziumig - közül választhatunk. 
A helyi szociális és egészségügyi ellátás állami és magán szinten egyaránt biztosított. Számos üzlet, gyógyszertár, bankfiók, posta, étterem szolgálja a kényelmet és az ellátást. Munkalehetőséget a folyamatosan bővülő ipari övezet és helyi vállalkozások biztosítanak.

A kikapcsolódáshoz többféle rendezvény járul hozzá.  
A város öt tava, a parkok, játszóterek, a környék kirándulóhelyei és számos látnivalója sportolási- és szabadidős lehetőségek tárházát kínálják. 

Akár a hangulatos óvárosban, az elit lakónegyedben, valamelyik fiatalos újépítésű övezetben, az egyik lakótelepen vagy az egyik tó partján találjuk meg otthonunkat, egy biztos: Vörösváron élni igazi életérzés! Szőnyi Szilvia tippjei:

A főváros környékén a pilisi térség nemcsak otthona lehet az ide költöző családoknak, hanem befektetési szempontból is a legnagyobb potenciált nyújtja a várható infrastrukturális fejlesztéseknek köszönhetően. Így tehát az ideköltöző családok nemcsak a térség adta természeti lehetőségeket, a békés otthont, a színvonalas oktatást élvezhetik, hanem egzisztenciális értéknövekményt is biztosíthatnak családjuk számára.

  • Zöld területek mennyisége
  • Oktatási intézményekkel való ellátottság
  • Egészségügyi ellátás színvonala
  • Építészeti különlegességek
  • Autóforgalom
  • Pezsgő belvárosi élet
További ingatlanosok a térségben

Pilisvörösvár és környéke

Eladó ingatlanok Pilisvörösváron

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch