Helló, Szentendre!

Szentendre ingatlan.com-os oldala

Szentendre fotója

Szentendrén keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Szentendrei statisztikák

Szentendre irányítószáma: 2000

A grafikonon Szentendre lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Szentendre bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Katona Edit fotója

Katona Edit

11 éve az ingatlan.com-on

Katona Edit oldala

Szentendre, Pest megye egyik legszebb városa, Budapesttől 20 km-re, a Dunakanyar kapujában fekszik. Megközelíthető gépkocsival, HÉV-vel, autóbusszal, valamint menetrend szerint közlekedő hajóval is. A településen belül több helyi járat is közlekedik.

A városon belül csodás látványt nyújt a Duna-part, a hegyoldal és az Óváros, hangulatos utcáival és tereivel. Pezsgő kulturális- és művészeti élet járja át a települést, szinte minden hétvégén új programokkal.
Emellett Szentendrén mozi, színház, valamint uszoda is működik.

Munkalehetőségek helyben és a környező településeken is kínálkoznak. Több általános iskola és középiskola is várja a diákokat, illetve bevásárlási lehetőségekben sincs hiány. Összességében Szentendre egy nagyon élhető város.


Katona Edit tippjei:

Egy fiatal pár számára a legjobb környék a HÉV környéke lehet, egy gyermekes családnak pedig az Izbég, Püspökmajor városrészt ajánlanám, mint legoptimálisabb választást.
Az elmúlt időszakban az árak felfelé ívelő tendenciát mutatnak, az ingatlanok értékállósága pedig nem kérdés a település teljes területén.
  • Szép belváros
  • Turisztikai látványosságok
  • Családos programok
  • Naponta használt szolgáltatások elérhetősége
  • Biztonságos járda használat
  • Autóforgalom
További ingatlanosok a térségben

Szentendre és környéke

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch