Helló, Pomáz!

Pomáz ingatlan.com-os oldala

Pomáz fotója

Pomázon keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Pomázi statisztikák

Pomáz irányítószáma: 2013

A grafikonon Pomáz lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Pomáz bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Tóth Helga fotója

Tóth Helga

18 éve az ingatlan.com-on

Tóth Helga oldala

Pomáz, a “Pilis kapuja”. Budakalász és Szentendre mellett igen kedvelt észak-budai agglomerációs település, ahol sík- és dombra épült településrészek is találhatóak, változatos panorámával.  
Pomáz a szentendrei HÉV vonalán található, így a Budapestre történő bejutás autóval és tömegközlekedéssel egyaránt kevés időt vesz igénybe. Ennek köszönhetően a munkalehetőségek szinte korlátlanok. 
A település alapvetően kisvárosias jelleget mutat, családi házak nagyobb arányban jellemzik, mint lakások. Ugyanakkor az új városközpontban épült lakóparkok nagyon kedveltek a Budapestről kiköltözők között.

A településen három iskola -ebből az egyik zeneiskola, a másik német nemzetiségi iskola-, több óvoda, bölcsőde is rendelkezésre áll, így a kisgyermekes családok is találnak maguk számára megfelelő intézményt.

Pomáz folyamatosan fejlődik, egyre több a közpark. Várható a településen átfolyó Dera-patak partjának közösségi térré alakítása is. Sok kulturális rendezvény-, program várja nemcsak a településen lakókat, hanem a kirándulókat is.
Tóth Helga tippjei:

Az ingatlanok ára a környékbeli települések közül Pomázon a legalacsonyabb. Így ugyanazon az áron, amelyen a környező helyeken "csak" lakásokat tudnánk vásárolni, Pomázon egy családi ház is megvásárolható.  • Csendes, nyugodt helyek
  • Tiszta levegő
  • Közbiztonság
  • Munkalehetőségek helyben
  • Egészségügyi ellátás színvonala
  • Kellő vonzerő fiatalok számára is
További ingatlanosok a térségben

Pomáz és környéke

Eladó ingatlanok Pomázon

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch