Helló, Nagykovácsi!

Nagykovácsi ingatlan.com-os oldala

Nagykovácsi fotója

Nagykovácsiban keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért.

Keresés

Nagykovácsi statisztikák

Nagykovácsi irányítószáma: 2094

A grafikonon Nagykovácsi lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Nagykovácsi bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Benkő-Csécsei Dorottya fotója

Benkő-Csécsei Dorottya

19 éve az ingatlan.com-on

Benkő-Csécsei Dorottya oldala

Nagykovácsi település Buda, azon belül is a 2. kerület agglomerációja, régi bányászfalu. Körülbelül 450 m magasan fekszik, gyönyörű hegyek, völgyek környezetében. Kedvelt kirándulóhely. Nagyjából 20 perces utazással elérhető a 2. kerület. Bejelentett lakosainak száma kb. 8000 fő, azonban 10.000 körül lehet a valós lakosság.

Szép utcák, terek jellemzik. Nagykovácsi élénk kulturális életet él, lakossága jellemzően jól szituált. Lakosai szeretnek zöldben élni, gyermekeiket szép természeti környezetben nevelni.

A bölcsőde, az óvodák és iskola nagyon magas színvonalúak. Iskolába sokan beautóznak a környező kerületekbe, de már a nagykovácsi kastély területetén is van magániskola, ahogy az amerikai iskola is itt található.

Budakeszi látja el a település egészségügyi ügyeletét, a háziorvosi rendszer jól működő. Sportolás tekintetében Nagykovácsi alkalmas a biciklistáknak, e-bike-osoknak, a futóknak, síiskola is van helyben.


Benkő-Csécsei Dorottya tippjei:

Lokációt tekintve minden rész jó a faluban a gyermekes családoknak.
Azonban mivel a falu gyakorlatilag betelt, ezért arra kell számítani, hogy nehéz parkolni sok helyen, főként a Kossuth Lajos utca (a település fő utcája) és az intézmények környékén. Az árak emelkedtek, telek alig van.
Minden rész szép, európai, a fő utcát kell felújítani, és az utakat fejleszteni. Bicikliút készül pályázati támogatással.
  • Építészeti különlegességek
  • Helyi hagyományok ápolása
  • Kulturális programok
  • Fejlődő közösségi terek
  • Egészségügyi ellátás színvonala
  • Munkalehetőségek helyben
További ingatlanosok a térségben

Nagykovácsi városrészei, környező települések

Eladó ingatlanok Nagykovácsiban

© ingatlan.com - 1999 - 2022 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch