Helló, Pákozd!

Pákozd ingatlan.com-os oldala

Pákozd fotója

Pákozdon keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Pákozdi statisztikák

Pákozd irányítószáma: 8095

A grafikonon Pákozd lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Pákozd bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Szabados Nóra

3 éve az ingatlan.com-on

Szabados Nóra oldala
Pákozd elhelyezkedését tekintve rendkívül kedvező, egyrészt Székesfehérvár pár perc autóútnyi távolságra van, másrészt az M7 autópálya szomszédsága miatt (külön autópálya lejáróval rendelkezik) Budapest és a Balaton is fél óra alatt az autópályán elérhető. A Velencei-tó pedig akár kerékpárral is körbetekerhető. A távolsági buszközlekedés is kiváló Székesfehérvár felé és a Velencei-tó környékén egyaránt. 

Pákozdon át vezet a Budapest–Balaton kerékpárút, illetve gyalogosan kellemes sétával elérhető az Ingókő-természetvédelmi terület, amely szinte körülöleli a települést. 
Pákozd szomszédságában található a Pákozdi Pagony Vadaspark és Arborétum, a Katonai Emlékpark, a Bella-tó, az Anikó-forrás, az Angelika-forrás, a Miskahuszár szobra és a Szúnyog-sziget.

A nagyközségben megtalálható minden, ami a mindennapi élethez szükséges, így orvosi rendelő, élelmiszerboltok, pékség, cukrászda, gyógyszertár, húsbolt, gazdabolt, játszóterek, kondiparkok, futball és kézilabda pálya, óvoda és általános iskola is működik, valamint a bölcsőde szeptemberben fog megnyitni. 
Kiemelkedő a közösségi élet, a sűrű hagyományőrző- és családi programokon nagy számban vesznek részt az itt élő családok. 

Munkalehetőség akár a pákozdi M7 Ipari parkban, akár a dél-koreai precíziós fröccsöntő csarnokban, vagy a településen található intézményekben, szolgáltatási helyeken, de a pár kilométerre fekvő Székesfehérváron is bőségesen akad. 

Szabados Nóra tippjei:

Pákozdon szinte minden generáció megtalálja a számítását.   
Fejlődő, fiatalos település, ahol a nagyvárosi nyüzsgő élettől, a zsúfoltságtól elszakadva, a természet közvetlen közelségében, kellemes közösségben lehet élni a mindennapokat.
Ugyanakkor akár munka, akár bevásárlás, akár szórakozás szempontjából Székesfehérvár és Budapest is könnyen és hamar elérhető távolságra van. 

A Pipacsos Lakópark a Székesfehérvár felőli kertvárosias övezete, ahol új építésű lakóházakban zömében kisgyermekes családok élnek, de a faluban is nagyon sok a fiatal, kisgyermekes család.   
  • Munkalehetőségek helyben
  • Oktatási intézményekkel való ellátottság
  • Kellő vonzerő fiatalok számára is
További ingatlanosok a térségben

Pákozd és környéke

Eladó ingatlanok Pákozdon

Hasonló oldalak

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar English Deutsch