Helló, Székesfehérvár!

Székesfehérvár ingatlan.com-os oldala

Székesfehérvár fotója

Székesfehérváron keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Székesfehérvári statisztikák

Székesfehérvár irányítószáma: 8000

A grafikonon Székesfehérvár lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Székesfehérvár bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Weisz Ildikó - Székesfehérvár fotója

Weisz Ildikó - Székesfehérvár

6 éve az ingatlan.com-on

Weisz Ildikó - Székesfehérvár oldala

Székesfehérvár az egyik leggazdagabb múltú magyar település, a Királyok városa.
A dunántúli régió kiemelkedő gazdasági szereplője, számtalan munkalehetőséget kínál a fehérvári és a környékbeli embereknek is. Elhelyezkedése kiváló, hiszen egyaránt könnyen elérhető a Velencei-tó, a Balaton, valamint a fővároshoz is közel van.

Oktatási intézményei kiemelkedő színvonalon működnek. A megyeszékhelyen számtalan ingatlanberuházás valósult meg az utóbbi években. Az ingatlanok árai a fővárosi árakhoz képest jóval kedvezőbbek, ezért sokan választják leendő otthonuknak ezt a gyorsan fejlődő várost.


Weisz Ildikó - Székesfehérvár tippjei:

Székesfehérváron a legkeresettebb lokáció a Belvároshoz közeli kertvárosi övezet, ahol főként a gyermekes családok keresnek számukra megfelelő otthont.
Az ingatlan kiválasztásakor fontos szempont az oktatási intézmények, munkahelyek és bevásárlási lehetőségek elérhető közelsége. Keresett városrészek az Írók utcája és a Vezérek utcája.

Fiatal párok esetében az első otthonuk megvásárlásánál nem elsődleges szempont a központi elhelyezkedés, inkább az ingatlan vételára domináns. Így ők gyakran a település ’külvárosi’ szegletét, mint például a Maroshegy, Fecskepart városrészeket, valamint a Belvároshoz közeli panellakásokat részesítik előnyben.

  • Megélhetési költségek
  • Munkalehetőségek helyben
  • Oktatási intézményekkel való ellátottság
  • Helyi hagyományok ápolása
  • Pezsgő belvárosi élet
  • Családos programok
További ingatlanosok a térségben

Székesfehérvár és környéke

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch