Helló, Gárdony!

Gárdony ingatlan.com-os oldala

Gárdony fotója

Gárdonyban keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Gárdonyi statisztikák

Gárdony irányítószáma: 2483

A grafikonon Gárdony lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Gárdony bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Gárdony Fejér megyében, a Velencei-tó déli partján fekvő üdülőváros, amely a fővárostól 50 km, Székesfehérvártól csupán 17 kilométerre található. Az autópályák "közelsége" miatt, gyorsan beérhetünk a nagyobb városokba. 
A jó közlekedési viszonyokkal rendelkező városban helyi buszjárat és vasútállomás is található, ahol a gyorsvonatok többsége is megáll.

Gárdony az egyik legdinamikusabban fejlődő területe az országnak.

Több iskola, óvoda, orvosi rendelő található itt, továbbá hódolhatunk kulináris élvezeteknek is, a számos remek étterem, kifőzde, büfé jóvoltából.

Velencei-tó strandjai mellett ajánlhatjuk az Agárdi Gyógy- és Termálfürdőt, amelynek a gyógyvize mozgásszervi-, reumás betegségek, kopások és nőgyógyászati problémák kezelésére javallott.

A fürdőtől nem messze található a város „ékszerdoboza", a Parkerdő, amely számos kikapcsolódási-, aktív pihenési lehetőséget kínál. Családi-, baráti összejövetelektől kezdve a különböző sportrendezvényeken, versenyeken (foci, tenisz, rögbi, pétanque) keresztül országos, és nemzetközi találkozók, fesztiválok (Nemzetközi Hőlégballon Karnevál, hal-,vad-, bor- és pálinkafesztivál ) helyszínéül is szolgál. 
A város az utóbbi időben komoly fejlődésnek indult.

A Napsugár strandon és környékén lényeges átalakítások és fejlesztések kezdődtek meg. 
A terv nem kevesebb, mint a város egész tóparti szakaszának átalakítása, hogy egy jóval magasabb komfortérzetet tudjanak megteremteni a lakosoknak és az ide érkező vendégeknek. 


  • Fejlődő közösségi terek
  • Zöld területek mennyisége
  • Csendes, nyugodt helyek
  • Kellő vonzerő fiatalok számára is
  • Helyi járatok rendszeressége és megbízhatósága
  • Pezsgő belvárosi élet
További ingatlanosok a térségben

Gárdony és környéke

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch