Helló, Pusztaszabolcs!

Pusztaszabolcs ingatlan.com-os oldala

Pusztaszabolcs fotója

Pusztaszabolcson keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Pusztaszabolcsi statisztikák

Pusztaszabolcs irányítószáma: 2490

A grafikonon Pusztaszabolcs lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Pusztaszabolcs bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Wiszt Anett fotója

Wiszt Anett

4 éve az ingatlan.com-on

Wiszt Anett oldala
Pusztaszabolcs  egyre nagyobb népszerűségnek örvend, hiszen Budapest 40 km távolságra fekszik, amelyet nem csak vasúton, hanem a főutak (6-os, 7-es) és az autópályák
(M6, M7) közelsége miatt gépkocsival is könnyen megközelíthetünk. 
A környező településekre buszjárattal is eljuthatunk, illetve a Velencei-tó közelsége még vonzóbbá teszi a települést. 
Munkalehetőség szempontjából a közelben lévő városok, pl. Ercsi, Iváncsa, Százhalombatta, Érd, Martonvásár, Törökbálint, Budaörs és Budapest is bőven kínál alternatívát. 
Bevásárlási lehetőségként kisebb boltok és a Spar áll rendelkezésre, de a szomszédos településen, Százhalombattán Tesco is várja a környéken élőket. 
A településnek óvodája és iskolája is van.
Pusztaszabolcs a természetközeli helyeket kedvelők egyik népszerű községévé kezdi kinőni magát, ahol a Budapest közvetlen agglomerációjában található telkek és házak árának
töredékéért vásárolhatunk magunknak ingatlant.


Wiszt Anett tippjei:

Pusztaszabolcsot jó szívvel ajánlom az érdeklődők figyelmébe!
Nemrég adták át a pályafejújításon átesett vasútvonalat, amely által kényelmesen, légkondicionált vagonokban utazhatnak az itt élők. 
A 2022-es évben megvalósult a több, mint 800 millió forintos ipari beruházás-fejlesztés is, a melynek köszönhetően havi szinten 260 tonna, elsősorban 4 és 5 csillagos szállodából érkező, textíliát tudnak mosni az ipari üzemben.
  • Zöld területek mennyisége
  • Vendégszerető polgárok
  • Munkahelyek a közelben
  • Turisztikai látványosságok
  • Pezsgő belvárosi élet
  • Családos programok
További ingatlanosok a térségben

Pusztaszabolcs és környéke

Eladó ingatlanok Pusztaszabolcson

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch