Helló, Nadap!

Nadap ingatlan.com-os oldala

Nadap fotója

Nadap községben keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Nadapi statisztikák

Nadap irányítószáma: 8097

A grafikonon Nadap lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Nadap bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Szegedi Éva fotója

Szegedi Éva

16 éve az ingatlan.com-on

Szegedi Éva oldala
A velencei Bence-hegy mögött, a Temető-hegy déli lábánál elterülő Nadap község a Velencei-tó térségének egyik legszebb települése. Népszerű célpont a Velencei-hegységet felfedezni vágyó természetjárók és a sportolók körében. 
Új kerékpárutak kötik össze Pázmánd, Sukoró és Velence településekkel, így aki egy nagyobb körre indul a Velencei-tó körül, az megismerheti a település szépségét és értékeit. 

Nadap ideális választás azoknak, akik szeretnének a város zajától kicsit távolabb, nyugodt helyen, erdő mellett, a Velencei-tó közelében, de a nyári forgatagtól távolabb élni és pihenni. 

Az  M7-es autópálya felhajtója mindössze 1,7 km-re található, így autóval könnyen és rövid idő alatt elérhetőek a fővárosi munkalehetőségek is. Buszjáratokkal eljuthatunk a közeli velencei vasútállomásra, illetve Székesfehérvárra, Budapestre.
A községen áthaladó út mellett felújított parasztházakat, a Palermói Szent Rozália templom mögötti, Temető-hegy keleti és nyugati lankáin új parcellázású telkeket, illetve új és újszerű házakat is találhatunk. 

Szegedi Éva tippjei:

A Temető-hegy két oldalán parcellázott panorámás telkek többsége az elmúlt 10 évben beépítésre kerültek és létrejött a településen egy új kertvárosi lakóövezet. 
Párhuzamosan a régi falusias lakóövezet is megújult, a felújított régi házak és új házak együttesen szép településképet alkotnak. 
A fiatal családokat és a nyugdíjas házaspárokat egyaránt nyugodt környezet várja Nadapon. 
A bevásárlás helyben, illetve a közeli velencei Sparban is megoldható, de Nadapon egy autóra legalább szükség van családonként az állandó életvitelhez.
  • Csendes, nyugodt helyek
  • Tiszta levegő
  • Biztonságos kerékpáros közlekedés
  • Munkalehetőségek helyben
  • Naponta használt szolgáltatások elérhetősége
  • Kulturális programok
További ingatlanosok a térségben

Nadap és környéke

Eladó ingatlanok Nadap községben

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch