Helló, Velence!

Velence ingatlan.com-os oldala

Velence fotója

Velencén keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Velencei statisztikák

Velence irányítószáma: 2481

A grafikonon Velence lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Velence bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Szegedi Éva fotója

Szegedi Éva

16 éve az ingatlan.com-on

Szegedi Éva oldala
A Budapesttől 45 km-re fekvő Velence lett az egyik legnépszerűbb célpont a fővárosból kiköltöző családok körében az elmúlt években. 
A település egyik előnye, hogy a főváros rövid idő alatt elérhető. Az elővárosi vasúthálózat fejlesztésének köszönhetően 35 perc alatt érhetünk a Kelenföldi pályaudvarra, autóval 20-25 perc menetidővel számolhatunk az M7-es autópályán. 
A budapesti munkalehetőségeket, oktatási intézményeket könnyen elérhetik napi szinten a velencei lakosok. 

A kisgyermekes fiatal családok a településen működő két-tannyelvű általános iskola és gimnázium miatt választják elsősorban Velencét. 

A Velencei-tó és a Velencei-hegység közelsége rengeteg lehetőséget biztosít egész évben az aktív kikapcsolódásra és pihenésre minden korosztály részére. 
A bevásárlási lehetőségek, szolgáltatások, kulturális és turisztikai programok számának növekedése, illetve a Velencei-tónál eltöltött vendégéjszakák miatt befektetői szempontból is érdemes Velencét választani. 

Szegedi Éva tippjei:

Vasúti közlekedést gyakran használó és kisgyermekes családoknak a déli parton, Velence Újtelep városrészben és Velencefürdőn érdemes ingatlant vásárolnia.

Új építésű kertkapcsolatos lakások elsősorban az északi oldalon, a Bence-hegy lábánál fekvő Venezia villanegyedben találhatóak.

A tópart közeli és a panorámás fekvésű bencehegyi ingatlanok a leginkább értékállóak, vendégéjszakát a Velencei-tónál töltő turisták körében is ezek a legnépszerűbb lokációk.
  • Egészségügyi ellátás színvonala
  • Csendes, nyugodt helyek
  • Közbiztonság
  • Biztonságos járda használat
  • Helyi járatok rendszeressége és megbízhatósága
  • Pezsgő belvárosi élet
További ingatlanosok a térségben

Velence és környéke

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch