Helló, Budapest, IV. kerület!

Budapest IV. kerület ingatlan.com-os oldala

IV. fotója

Budapest, IV. kerületben keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Budapest, IV. kerületi statisztikák

A grafikonon Budapest, IV. kerület lakosságának és a kerületben lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Budapest, IV. kerület bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Burkus Brigitta fotója

Burkus Brigitta

10 éve az ingatlan.com-on

Burkus Brigitta oldala

Újpest dinamikusan fejlődő, lendületes, nagyon élhető kerület. Kiváló infrastruktúrája, a metró közelsége mind-mind vonzó lehet az emberek számára. Ha itt élsz, azt érzed, Újpest a negyeded!

Itt tényleg minden megtalálható: sétálhatsz az erdőben, a Duna-parton. Remek éttermek, kiváló játszóterek, játszóházak, bevásárlóközpontok, fitness/wellness-komplexumok, jégpálya, sípálya, uszoda és számos szórakozási lehetőség közül válogathatsz. Ha pedig a zene szerelmese vagy, imádni fogod az élő zenés-, táncos rendezvényeket is. Családodnak a vasárnapi ebédhez kiváló alapanyagok és remek kézműves finomságok közül válogathatsz a nemrégiben átadott Újpesti piacon. Gyermeked magas színvonalú, jól felszerelt iskolákban/óvodákban fejlődhet. Kell ennél több? 


Burkus Brigitta tippjei:

Fiatal pároknak első lakásként mindenképp metróközeli, egyszerűen elérhető panellakást ajánlanék, mivel nagy a választék. Könnyen fenntarthatóak, kockázatmentesek, később jól értékesíthetőek.

Többgyermekes családoknak - amennyiben anyagilag megengedhetik maguknak - a csodálatos Újpest-kertvárost javasolnám leginkább. Gyönyörű, csendes-, zöld környezet jellemzi Újpest ezen részét. Itt érdemes teljesen körbejárni a lehetőségeket, mert óriási a választék a használt családi ház kategóriában. 

  • Fejlődő közösségi terek
  • Oktatási intézményekkel való ellátottság
  • Közlekedés a kerületben és a belváros felé
  • Építészeti különlegességek
  • Turisztikai látványosságok
  • Autóforgalom
További ingatlanosok a térségben

Budapest, IV. kerület és környéke

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch