Helló, Ercsi!

Ercsi ingatlan.com-os oldala

Ercsi fotója

Ercsiben keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Ercsi statisztikák

Ercsi irányítószáma: 2451

A grafikonon Ercsi lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Ercsi bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Wiszt Anett fotója

Wiszt Anett

4 éve az ingatlan.com-on

Wiszt Anett oldala
Ercsi Fejér megye egyik legdinamikusabban fejlődő települése. A fővárostól mindössze 30 km-re fekszik, ami autóval a 6-os főúton, az M6-os autópályán, valamint vasúttal
vagy akár autóbusszal is könnyen megközelíthető. 
A százhalombattai MOL Dunai Finomító és az iváncsai akkumulátorgyár igen vonzó munkalehetőségeket kínál, de Érd, Törökbálint és Budaörs közelsége is sok alternatívát nyújt. 
Egészségház, Kormányhivatal, Kormányablak, művelődési ház és posta is található a településen.
Számtalan kisbolt, pékség, étterem, cukrászda mellett 2 db Spar, illetve a szomszédos Százhalombattán Tesco áll az ott lakók rendelkezésére. 
Az elmúlt pár évben folyamatosan épülnek az új ingatlanok, ahol az óvoda és az iskola mellett nemrég megnyitotta kapuit az új bölcsőde is. 
A település a fiatalok körében nagy népszerűségnek örvend és egyre többen költöznek ide. Hiszen a budapest ingatlan árakhoz képest itt kedvezőbb áron lehet telket, házat vásárolni.

Wiszt Anett tippjei:

Ercsi bármelyik részét szívesen ajánlom az érdeklődőknek akár egyedülállóknak, akár családosoknak attól függően, hogy milyen közlekedési eszközt preferálnak. 
Az egyetlen fejlesztés, rehabilitáció előtt álló kerülete a helységnek, Savanyúrét
A település nagyobb beruházásai között szerepelt a nemrég megnyitott bölcsőde, illetve a játszótér és a kompkikötő felújítása, amely az itt élők mindennapjait megkönnyíti.
  • Munkahelyek a közelben
  • Csendes, nyugodt helyek
  • Helyi járatok rendszeressége és megbízhatósága
  • Helyi hagyományok ápolása
  • Munkalehetőségek helyben
  • Pezsgő belvárosi élet
További ingatlanosok a térségben

Ercsi és környéke

Eladó ingatlanok Ercsiben

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch