Helló, Budapest, XVIII. kerület!

Budapest XVIII. kerület ingatlan.com-os oldala

XVIII. fotója

Budapest, XVIII. kerületben keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Budapest, XVIII. kerületi statisztikák

A grafikonon Budapest, XVIII. kerület lakosságának és a kerületben lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Budapest, XVIII. kerület bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Lőrinci Házak Kft.

5 éve az ingatlan.com-on

Lőrinci Házak Kft. oldala

A kerület legfőbb előnyei közé azokat a tényezőket sorolnám, amelyek az emberek magas szintű életminőségét segítik elő. Az infrastruktúra az elmúlt években folyamatos fejlesztésen esett át, ennek köszönhetően a közlekedés, a Belváros megközelíthetősége sokat javult.

A közintézményeket szintén fejlesztik, ezáltal mind a gyermekek taníttatása, mind az orvosi ellátás minősége jelentős mértékben javult. A helyiek életét megkönnyíti, hogy a kerület teljes területén számos bevásárlási lehetőség, posta és egyéb szolgáltatás található.

Az önkormányzat nagy hangsúlyt fordít a közterületek karbantartására és azok természetközeli mivoltának megtartására. Ennek köszönhetően a kikapcsolódni vágyók szép és rendezett környezetben tudják a szabadidejüket eltölteni.

A kerületben több park is található, ahol játszóterek-, a felnőttek számára pedig fitness eszközök állnak rendelkezésre. A Halmierdő szintén remek lehetőséget nyújt a kikapcsolódásra.


Lőrinci Házak Kft. tippjei:

Azoknak a fiataloknak, akik lakásvásárlásukat a XVIII. kerületben tervezik, elsősorban a Pestszentlőrinc központjához közeli területeket ajánlanám, mivel itt minden megtalálható, ami egy család számára szükséges a kényelmes és boldog élethez.

Azoknak, akik családi ház vásárlását tervezik a kerület teljes egészét szívesen ajánlom, mivel minden területnek megvannak a pozitív adottságai ahhoz, hogy az odaköltözők megtalálhassák az otthonteremtéshez szükséges feltételeket.

  • Zöld felületek aránya
  • Munkalehetőségek a kerületben
  • Oktatási intézményekkel való ellátottság
  • Turisztikai látványosságok
  • Autóforgalom
  • Biztonságos kerékpáros közlekedés
További ingatlanosok a térségben

Budapest, XVIII. kerület és környéke

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch