Helló, Ócsa!

Ócsa ingatlan.com-os oldala

Ócsa fotója

Ócsán keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Ócsai statisztikák

Ócsa irányítószáma: 2364

A grafikonon Ócsa lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Ócsa bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Kecskés Zoltán fotója

Kecskés Zoltán

8 éve az ingatlan.com-on

Kecskés Zoltán oldala

Ócsa egy dinamikus kisváros, amely a főváros közelsége miatt igen kedvelt célpontja a kiköltözőknek. 

Az M5-ös autópálya 29-es kilométerénél saját le- és felhajtóval rendelkezik, autóval 25 perc alatt elérhető az M1-es és M3-as autópálya is. Közlekedés szempontjából a vasút és a volánbusz is rendelkezésre áll. Tömegközlekedéssel fél óra alatt bármilyen nagy csomóponthoz el lehet jutni. 

A városi lét szinte minden feltétele adott, mégis helyenként falusias-, illetve kisvárosias környezetbe csöppen az ide látogató. Aszfaltozott utcák, rendezett közparkok szolgálják az itteni emberek kényelmét. Infrastruktúrája, bevásárlási lehetőségei, szociális intézményei, kulturális élete lehetőséget biztosít egy boldog élethez. 
A település nagyon kedvelt része a vasútállomás és környéke, valamint az ócsai tájvédelmi körzet melletti utcák. Kiemelném az Ófalut, ahol szinte a múltba lép vissza az ember. 

A tájvédelmi körzet számos érdekességnek ad otthont. A Madárvárta, az öreghegyi pincesor, több lovasiskola, a selyemréti tanösvény mind-mind izgalmas szórakozási és kikapcsolódási lehetőségeket biztosítanak nem csak az itt élők számára. 

A kulturális élet és a helyi egyesületek működése remek közösségépítő hatással bír.

Ócsán iskola, óvoda, bölcsőde biztosítja a kiskorúak egészséges fejlődését. A gimnázium elismert, jó hírnévvel rendelkezik. 


Kecskés Zoltán tippjei:

Minden korosztály számára alkalmas a település központi része, illetve a kertvárosi területek is. Gyermekes családoknak a központot javaslom, az iskola és az óvoda elérhetősége miatt. 

Az elmúlt időszakban sok fiatal költözött ki a fővárosból. Az új építésű lakópark és az új ikerházak mágnesként vonzzák az új otthont keresőket. Nagyon kedvelt rész a tájvédelmi körzet környéke is.

Az ingatlanok árát - amely Ócsán is emelkedő tendenciát mutat - leginkább az elhelyezkedésük határozza meg. 
A település közepén, a vasútállomásnál található egy új lakópark, amely igazán sikeres projektnek minősül. Sokan vásároltak itt lakásokat.  

Aki Ócsát választja otthonának, nemcsak egy házat vásárol, hanem egy életformát is. Mert tudjuk: Az otthon nem egy hely, az otthon egy érzés.

  • Tiszta, gondozott utcakép
  • Zöld területek mennyisége
  • Közbiztonság
  • Játszóterek mennyisége, minősége
  • Helyi járatok rendszeressége és megbízhatósága
  • Biztonságos kerékpáros közlekedés
További ingatlanosok a térségben

Ócsa és környéke

Eladó ingatlanok Ócsán

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch