Helló, Tököl!

Tököl ingatlan.com-os oldala

Tököl fotója

Tökölön keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Tököli statisztikák

Tököl irányítószáma: 2316

A grafikonon Tököl lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Tököl bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Marosvölgyiné Várszegi Aranka fotója

Marosvölgyiné Várszegi Aranka

9 éve az ingatlan.com-on

Marosvölgyiné Várszegi Aranka oldala
Tököl a Csepel-szigeten, Budapesttől 10 km-re délre helyezkedik el, a szigetszentmiklósi régióban. A Budapestre bejárás munkába, felsőbb iskolákba megoldható tömegközlekedéssel a BKK H6-os HÉV-vel,  illetve volánbusz járatokon is. 
Aki a környéken szeretne dolgozni, annak rengeteg munkalehetőség adódik az M0-ás autópálya mentén elterülő ipari parkokban, a környéken lévő vállalkozásoknál,  illetve saját vállalkozásban is. Jómagam 34 év óta itt a környéken dolgozom.
Helyben van bölcsőde, óvodák, iskola, térségi egészségügyi szakrendelő, bevásárlási lehetőség. Tökölön és  a szomszédos településeken található több áruházlánc helyi üzlete és egy  hatalmas piac.
A városban működik uszoda, sportcsarnok, sokféle sportkör:  a futballtól -  a kézilabdán és dzsúdón át - a ritmikus gimnasztikáig és szabadidős edzésekig. 
A főutakat díszfák szegélyezik, dísz- és pihenőparkok lettek kialakítva a város múltbéli eseményeinek tisztelegve. 
A Duna közelsége sétákra alkalmas helyet biztosít, emellett kulturális események, többek között a  helyi színtársulat darabjai színesítik a hétvégéket. 
Szeretek itt élni!

Marosvölgyiné Várszegi Aranka tippjei:

Tökölön viszonylag kevés a zsúfolt beépítettség, néhány kivétellel tágas udvarok, lettek kialakítva, ahol a családi élet meg tudja őrizni az intimitását, így igazi kisvárosias életet lehet élni. 
A lakótelepet tartom legjobb környéknek egy fiatal pár számára, mert itt sok bérelhető lakás van és az összecsiszolódást érdemes albérletben elkezdeni. 
A város központját gyermekeseknek vagy időseknek ajánlom, mert a boltokba, orvosi rendelőbe gyalog is elsétálhatnak.
Sok új építésű ingatlan van, ezek ára némiképpen befolyásolja a használt házakét is. Innen még többféle módon be lehet jutni Budapestre, ezért elég magasak az árak.
A település "Rózsadombja" a Papkert, itt aszfaltos, csendes utcában sorra épülnek a szebbnél-szebb házak.
Kiépült egy szinte új városrész, ahol még utolsóként lehetett 4 lakásos társasházakat építeni.  Itt kb. 100 család költözött a modern kialakítású lakásokba.
  • Munkahelyek a közelben
  • Naponta használt szolgáltatások elérhetősége
  • Közbiztonság
  • Egészségügyi ellátás színvonala
  • Játszóterek mennyisége, minősége
  • Biztonságos kerékpáros közlekedés
További ingatlanosok a térségben

Tököl és környéke

Eladó ingatlanok Tökölön

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar English Deutsch