Helló, Szigethalom!

Szigethalom ingatlan.com-os oldala

Szigethalom fotója

Szigethalmon keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Szigethalmi statisztikák

Szigethalom irányítószáma: 2315

A grafikonon Szigethalom lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Szigethalom bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Boltos Éva fotója

Boltos Éva

3 éve az ingatlan.com-on

Boltos Éva oldala
Szigethalom Budapest határától 15 km-re, az M0-ás vonzáskörzetében található. A főváros HÉV-vel és több buszjárattal is közvetlenül megközelíthető. 
A környező települések ipari parkjai, a működő gyárak, a települések közé ékelődő kereskedelmi-multinacionális cégek, a helyi vállalkozások és  Budapest közelsége rengeteg munkalehetőséget kínál.
A településen két óvoda, két iskola, házi- és szakorvosi rendelők, patikák könnyedén elérhetőek.
A város a Kis-Duna-partjával és a Tököli Parkerdővel közvetlenül érintkezik, ahol sportolási, kikapcsolódási lehetőségek, túraútvonalak, sétány,  hangulatos éttermek, bárok találhatóak. Az erdőben lévő Vadmentő Központ magas színvonalú kikapcsolódást nyújt  az egész családnak. 
A település jól élhető.

Boltos Éva tippjei:

A település legkedveltebb része a Parkerdő és a Kis-Duna-part vonzáskörzete. Itt a legkeresettebbek és a legértékállóbbak az ingatlanok. Fiataloknak a sportolási lehetőségek és a játszóterei-, idősebbeknek a nyugalom miatt ajánlom. 
A központi részen minden gyalogosan is megközelíthető. A kötöttpályás közlekedés miatt a városba való bejutás kiváló. A település 100%-ban összközművesített és szilárd burkolatú úttal ellátott. 
  • Zöld területek mennyisége
  • Munkahelyek a közelben
  • Sportolási lehetőségek
  • Építészeti különlegességek
  • Fenntartható működés kialakult gyakorlata
További ingatlanosok a térségben

Szigethalom és környéke

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch