Helló, Érd!

Érd ingatlan.com-os oldala

Érd fotója

Érden keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Érdi statisztikák

Érd irányítószáma: 2030

A grafikonon Érd lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Érd bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Urbán Zsóka fotója

Urbán Zsóka

18 éve az ingatlan.com-on

Urbán Zsóka oldala

Érd a budapesti agglomerációhoz tartozik, közlekedés és infrastruktúra szempontjából kiváló adottságú, minden korosztály számára élhető település.

Sokoldalú város, természeti adottságainak köszönhetően megtalálható a csodás villákkal tarkított, erdős festői környezet, a központi részeken pedig a pezsgő városi élet.
Büszkék vagyunk az utóbbi években épült közintézményekre, sportlétesítményekre, kereskedelmi-, szolgáltató egységekre, amelyek emelik a város ellátásának színvonalát és számos lehetőséget nyújtanak bevásárlásra és sportolásra is (Érd Aréna, Érdi Jégcsarnok, Treff Sportcsarnok).


Urbán Zsóka tippjei:

Ajánlom Érdet mindazoknak, akik közel akarnak élni Budapesthez és a közvetlen környezetükben mindent elérhető távolságban szeretnének tudni.
Általános jó tanácsom ugyanakkor, hogy új építésű ingatlanok vásárlásakor mindig győződjünk meg a kivitelező cég múltjáról, munkáiról, illetve építési telek kapcsán pedig minden esetben fontos kikérni az építési hatóságtól a telekre vonatkozó építési szabályzatot.
  • Oktatási intézményekkel való ellátottság
  • Bevásárlási lehetőségek
  • Csendes, nyugodt helyek
  • Tiszta, gondozott utcakép
  • Szép belváros
  • Autóforgalom
További ingatlanosok a térségben

Érd és környéke

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch