Helló, Szigetszentmiklós!

Szigetszentmiklós ingatlan.com-os oldala

Szigetszentmiklós fotója

Szigetszentmiklóson keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Szigetszentmiklósi statisztikák

Szigetszentmiklós irányítószáma: 2310

A grafikonon Szigetszentmiklós lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Szigetszentmiklós bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Marosvölgyi Gabriella fotója

Marosvölgyi Gabriella

20 éve az ingatlan.com-on

Marosvölgyi Gabriella oldala

Szigetszentmiklós közlekedési szempontból jó fekvésű, hiszen mind Budapesthez, mind az M0-ás déli szakaszához közel helyezkedik el. Autóbusszal és HÉV-vel is elérhető a főváros és a közeli települések. Nem véletlen, hogy egyre több logisztikai raktár, telephely létesül itt. A közlekedési infrastruktúra folyamatosan bővül, a lakosság és a vállalkozások számának növekedésével azonban nem mindenhol tud lépést tartani.

A jó közlekedés mellett népszerűségét a kisvárosias jellege adja, rengeteg zöldfelülettel. A Soroksári-Ráckevei Duna-ág védett természeti szépsége pár perc közelségbe hozza az itt lakókat a természettel. A Duna számos sportolási lehetőséget kínál, de nagy hagyománya van más sportágnak is, amelyekben a helyi sportolók jelentős eredményeket érnek el.
A városban, amely több nagyobb rendezvény színhelye, jelentős a kulturális élet is.


Marosvölgyi Gabriella tippjei:

Úgy gondolom, hogy Szigetszentmiklós egész területe alkalmas mindenki számára, aki a csendet és a nyugalmat jobban preferálja, mint a nagyobb nyüzsgő városokat. Az elmúlt években a város folyamatosan fejlődött. Több óvoda és iskola épült, ezért is ideális hely családalapításra.

Az ingatlanárak városunkban lehetővé teszik, hogy a kertvárosi részen már egy átlagos családi házat lehet vásárolni egy kiemelt kerületben eladott lakás árából.

Az utóbbi időben a legnagyobb területfejlesztés az volt, hogy megépült a Szigetszentmiklóst és Csepelt összekötő gerincút, ami még egy lehetőséget ad a könnyebb bejutásra a fővárosban dolgozóknak.

  • Zöld területek mennyisége
  • Munkahelyek a közelben
  • Oktatási intézményekkel való ellátottság
  • Szép belváros
  • Építészeti különlegességek
  • Biztonságos járda használat
További ingatlanosok a térségben

Szigetszentmiklós és környéke

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch