Helló, Tápiószentmárton!

Tápiószentmárton ingatlan.com-os oldala

Tápiószentmárton fotója

Tápiószentmártonban keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Tápiószentmártoni statisztikák

Tápiószentmárton irányítószáma: 2711

A grafikonon Tápiószentmárton lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Tápiószentmárton bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Egri Zsolt fotója

Egri Zsolt

8 éve az ingatlan.com-on

Egri Zsolt oldala
Tápiószentmárton nagyközség Pest megyében a Nagykátai kistérségben terül el, mint az Alsó-Tápió-mente legnépesebb települése. 
A nagyközséghez tartozó nyaralóövezet állandó lakosaival és Göbölyjárás településrészekkel közel 5300 lelket számlál.
A településen híres lovarda, pozitív energiát sugárzó Attila-domb, borgazdaság, strandfürdő üzemel.

Tápiószentmártonban bölcsőde, három óvoda, két általános iskola, uszoda és sportcsarnok várja a gyermeküket itt nevelőket és a jövőben a településre költöző családokat.
Tápiószentmárton tömegközlekedésben az autóbusz forgalomra támaszkodik, így CeglédJászberény, Eger, Budapest irányába napi rendszerességgel indulnak járatok, de a közeli Nagykátán elérhető a Budapest–Újszász–Szolnok-vasútvonal is.

Egri Zsolt tippjei:

Tápiószentmárton üzletek, szolgáltatók és közintézmények tekintetében kimondottan központ centrikus, így a főutca és annak vonzáskörzete a legnépszerűbb az ingatlant vásárlók körében.
A helyi lakosok ingatlan vásárlási szokásairól elmondható, hogy szinte csak központ közeli elhelyezkedésben vásárolnak házakat, míg a településre más régiókból költözők körében a strandövezet és az olcsóbb ingatlanokat kínáló Újfalu településrész a népszerűbb. 
  • Fejlődő közösségi terek
  • Zöld területek mennyisége
  • Munkahelyek a közelben
  • Munkalehetőségek helyben
  • Egészségügyi ellátás színvonala
  • Kulturális programok
További ingatlanosok a térségben

Tápiószentmárton és környéke

Eladó ingatlanok Tápiószentmártonban

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar English Deutsch