Helló, Cegléd!

Cegléd ingatlan.com-os oldala

Cegléd fotója

Cegléden keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Ceglédi statisztikák

Cegléd irányítószáma: 2700

A grafikonon Cegléd lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Cegléd bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Nagygyőr Bence fotója

Nagygyőr Bence

6 éve az ingatlan.com-on

Nagygyőr Bence oldala

Cegléd városa az elmúlt években ugrásszerű fejlődésen ment át és sok szempontból lehet ideális választás azok számára, akik itt képzelik el a jövőjüket. A város lokációja kiváló, Budapest 1 óra alatt elérhető az új M4-es autóúton, amely 2020-ban került átadásra. A vonatközlekedés is nagyon jó.

Aki helyben szeretne dolgozni, számos munkalehetőség közül válogathat. Ilyenek például a vendéglátás, a szolgáltatók, a pénzügyi szektor, a gyártás, illetve a turisztika. ( Ipari-park, Hotel Aquarell stb.)

Cegléden szép, rendezett utcák fogadják az idelátogatókat. A sportolni vágyók több konditerem, városi sportuszoda, illetve szabadtéri futópálya közül válaszhatnak. Kulturális programot a színház, a mozi vagy múzeum nyújthat. Számos óvoda , bölcsőde mellett 5 általános iskola és 6 középoktatási intézmény is található itt. A városban működik a Toldy Ferenc Kórház.


Nagygyőr Bence tippjei:

Cegléden több városrész is jó választás lehet. Ha a nyugodt kertvárosi környezetet részesítik előnyben, akkor az Úrinegyed, Felszeg, Kenderföld városrészeket tudom ajánlani. Amennyiben inkább a Belvároshoz közel, de mégis kertes házban képzelik el az otthonukat, akkor a Belváros 500 méteres körzetében bármelyik terület jó választás lehet. Azok számára, akiknek fontos a vasútállomás közelsége, a Vásárhelyi Pál lakótelepet javasolnám. A város legdrágább környékei a Belváros illetve az Úrinegyed. Cegléd keleti részén találhatóak Alszeg és Bede városrészek, ezeken a területeken sok új építésű ház épült és sokat fejlődött a környék infrastruktúrája.

  • Tiszta, gondozott utcakép
  • Vendégszerető polgárok
  • Munkalehetőségek helyben
  • Turisztikai látványosságok
  • Kellő vonzerő fiatalok számára is
  • Biztonságos kerékpáros közlekedés
További ingatlanosok a térségben

Cegléd és környéke

Hasonló oldalak

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch