Helló, Eger!

Eger ingatlan.com-os oldala

Eger fotója

Egerben keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Egri statisztikák

Eger irányítószáma: 3300

A grafikonon Eger lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Eger bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Dr. Benczéné Antal Adél fotója

Dr. Benczéné Antal Adél

6 éve az ingatlan.com-on

Dr. Benczéné Antal Adél oldala

Eger turisztikai szempontból, évről évre a leglátogatottabb vidéki városok közé tartozik.
Köszönhetően a számtalan látványosságnak, a Várnak, a muzeális értékű templomoknak, a barokk stílusú belvárosnak az utánozhatatlan hangulatú teraszokkal és a Dobó térrel. Ezenkívül az Egri Strand és a több száz éves múlttal rendelkező Török Fürdő is ezreket vonz.

Az utóbbi 10 évben felújításra kerültek, megszépültek a műemlék jellegű épületek. Sok új társasházat építettek és építenek ma is. Egy sportcentrum is felépítésre került.

Egyre többen élnek a városban, akár főállásban, de mellékállásban is szállás kiadásból -pl. az Eszterházy Károly Egyetem diákjai részére. A vendéglátói munkák mellett a ZF autóalkatrész gyár, a Bosch gyár, a RUAG repülőgép-alkatrész gyár biztosít munkalehetőségeket a déli ipari parkban lévő városrészen.

15 éve kerül megrendezésre minden évben a három napos Egri Bikavér Ünnep. Az Egri Gárdonyi Géza színháztársulata ősztől tavaszig várja látogatóit.


Dr. Benczéné Antal Adél tippjei:

Eger szép és élhető, akár gyalogosan is bejárható. Sokszor a családok kisgyerekekkel, Budapestről Egerbe költöznek családi házba, mivel a Budapesten eladott lakás árából Egerben gyönyörű családi házat tudnak vásárolni.

A legkedveltebb városrészek, ahol értékállóak is az ingatlanok és közel van a belváros: Maklári hóstya, Tihamér, Csákó, Hajdúhegy.
A legnagyobb területfejlesztés a M3-as bekötőút megvalósulása volt.

  • Szép belváros
  • Építészeti különlegességek
  • Turisztikai látványosságok
  • Megélhetési költségek
  • Munkalehetőségek helyben
  • Tiszta levegő
További ingatlanosok a térségben

Eger és környéke

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch