Helló, Jászberény!

Jászberény ingatlan.com-os oldala

Jászberény fotója

Jászberényben keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Jászberényi statisztikák

Jászberény irányítószáma: 5100

A grafikonon Jászberény lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Jászberény bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Suri Ferenc fotója

Suri Ferenc

5 éve az ingatlan.com-on

Suri Ferenc oldala

Jászberény a 18 településből álló Jászság fővárosa.
Több országos hírű cég-, kis- és középvállalkozás biztosít munkalehetőséget az embereknek, a betanított munkástól - a mérnök pozícióig. Ezek a cégek saját buszjáratokkal rendelkeznek, lehetővé téve a dolgozók bejárását a munkahelyre. Jászberénynek vasútállomása és buszpályaudvara is van, ahonnan a térség települései könnyen elérhetőek.

A bevásárlási lehetőségek kiválóak, az ismert áruházláncok jelen vannak a városban. Jászberényben 2 strandfürdő is található. Emellett állatkert, mozi, Jász Múzeum, nívós pubok, éttermek és számos sportolási lehetőség áll rendelkezésre pl.: futball, tenisz, kosárlabda, jégkorcsolya, küzdősportok. A város saját kórházzal is rendelkezik. Számos lehetőség adott a tanulásra az általános iskolától az egyetemig.
Jászberény a térség gazdasági, kulturális központja.


Suri Ferenc tippjei:

A családosok kedvelt térsége Jászberényen belül az Érpart, a Káposztáskert és a Hűtő lakótelepnek nevezett kertvárosias rész.

A Szatmári lakópark vonzerejét az adja, hogy az ingatlanok nagy része új építésű családi ház és sorházi lakás. Ebből adódóan az itt élők jelentős része a fiatalabb korosztályból kerül ki.

A Belvárosi társasházi lakások évek óta jó befektetésnek bizonyulnak, mivel óriási kereslet van rájuk, könnyen kiadhatóak és ha szükséges gyorsan eladhatóak.

  • Munkalehetőségek helyben
  • Oktatási intézményekkel való ellátottság
  • Családos programok
  • Zöld területek mennyisége
  • Játszóterek mennyisége, minősége
  • Kulturális programok
További ingatlanosok a térségben

Jászberény és környéke

Eladó ingatlanok Jászberényben

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch