Helló, Tápiószele!

Tápiószele ingatlan.com-os oldala

Tápiószele fotója

Tápiószelén keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Tápiószelei statisztikák

Tápiószele irányítószáma: 2766

A grafikonon Tápiószele lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Tápiószele bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Tápiószele Ceglédtől északra található. 
A város egyik legnagyobb előnye a vonatközlekedése. A település szélén elhelyezkedő megállóból gyorsan el lehet érni a fővárost és Szolnokot is. A környező városokba pedig a menetrend szerint közlekedő helyközi buszjáratokkal lehet eljutni.

Tápiószelén iskola, óvoda, bölcsőde, egészségház, önkormányzat, orvosi rendelők és számos élelmiszer-, illetve ruhaüzlet található. 
A városban több nagyobb üzem is helyet kapott - a Ganz gyár, a Villamos és Forgógép gyártó Kft. és a Tápiómetall Kft. - amelyek számos itt lakónak biztosítják a munkalehetőséget. Sokan azonban Nagykátára és Ceglédre járnak át dolgozni, akadnak akik a jó vonatközlekedés miatt Budapestre ingáznak.

Aki Tápiószelén szeretne ingatlant vásárolni, annak érdemes először a Kossuth Lajos út környékén szétnéznie, hiszen ez Tápiószele központi része.

A városban nagy léptekkel fejlesztik elmúlt évben pályázatot nyert Népkert nevű közösségi teret.
  • Tiszta, gondozott utcakép
  • Munkahelyek a közelben
  • Közbiztonság
  • Munkalehetőségek helyben
  • Pezsgő belvárosi élet
  • Kulturális programok
További ingatlanosok a térségben

Tápiószele és környéke

Eladó ingatlanok Tápiószelén

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch