Helló, Nagykáta!

Nagykáta ingatlan.com-os oldala

Nagykáta fotója

Nagykátán keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Nagykátai statisztikák

Nagykáta irányítószáma: 2760

A grafikonon Nagykáta lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Nagykáta bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Egri Zsolt fotója

Egri Zsolt

8 éve az ingatlan.com-on

Egri Zsolt oldala

A Tápió-vidéke kistérség járási központja Nagykáta. A város tömegközlekedésben a helyi és menetrend szerinti autóbusz forgalomra, valamint a Budapest--Újszász--Szolnok vasútvonalra támaszkodik.

Nagykátán bölcsőde, több óvoda, általános- és középiskola várja a gyermekes családokat. 

Aktívan működő művelődési központ, modern könyvtár, sport- és táncegyesületek nyújtanak szórakozási lehetőséget a közösségi életet kedvelőknek. 

A napi szükségletek beszerzését biztosító piac, az üzletek és a szolgáltatók, a vasútállomás, az egészségház, a strand és a gyógyfürdő, az önkormányzati intézmények a város kiépített kerékpárútján percek alatt megközelíthetőek.

A gazdasági és a kereskedelmi szolgáltatók közül több bank és pénzügyi intézmény, Lidl, Penny, Spar, Pepco, Rossmann áruházak képviseltetik magukat a városban a helyi lakosok kisvállalkozásai mellett. 

A városban tevékenykedő vállalkozások és multi cégek által kínált munkalehetőség közepes mértékű, de a szomszédos, kiterjedt ipart és kereskedelmet folytató Jászberény mindenkinek biztosít munkalehetőséget.


Egri Zsolt tippjei:

A város kelet-nyugati irányban széles, de csak a központi városrészben érhető el tömegközlekedés, valamint a település kimondottan központ centrikus, üzletek, szolgáltatók és intézmények elhelyezkedésének tekintetében.

Így a leginkább értéktartó ingatlanok a központban és a közelében találhatóak. 

Kedvelt kertvárosi településrész még a Havaskert, alacsonyabb árkategóriában ingatlanok pedig a Paskom városrészben érhetők el.

  • Vendégszerető polgárok
  • Bevásárlási lehetőségek
  • Közbiztonság
  • Kellő vonzerő fiatalok számára is
  • Autóforgalom
  • Kikapcsolódási lehetőségek
További ingatlanosok a térségben

Nagykáta és környéke

Eladó ingatlanok Nagykátán

Hasonló oldalak

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch