Helló, Délegyháza!

Délegyháza ingatlan.com-os oldala

Délegyháza fotója

Délegyházán keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Délegyházai statisztikák

Délegyháza irányítószáma: 2337

A grafikonon Délegyháza lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Délegyháza bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Greff Kornél

6 éve az ingatlan.com-on

Greff Kornél oldala
Délegyháza Budapest déli agglomerációjában helyezkedik el, a fővárostól mintegy 25 kilométer távolságra. 
A "tavak településének" is nevezhetjük, mert hat nagyobb és számtalan kisebb tó található itt. Ezek között horgásztavak és kutyastrand (Tavirózsa Kemping) is van - az állatbarátok nagy örömére. 

A községet folyamatos fejlődés jellemzi, az iskola, az óvoda, a bölcsőde bővítése, új lakóparkok építése. Két háziorvos, egy gyermekorvos és egy fogászati rendelő is működik itt.

Folyamatban van a kötöttpályás közlekedés bővítése és korszerűsítése is, ez idő alatt a Volánbuszok pótolják a járatokat.

Délegyháza mindig is nagy hangsúlyt fektetett a hagyományőrzésre. Ennek része az évente megrendezésre kerülő Délegyházi Napok és a majdnem 500 éves körtefához kapcsolódó Körtefesztivál. 

A művelődési ház szervezésében számtalan program kerül megrendezésre: buszos utak szervezése, különböző kulturális programok, színházi, cirkuszi előadások látogatása, stb. 

Sokféle sportolási lehetőség van a településen: kis- és nagypályás labdarúgás, röplabda, asztalitenisz, birkózás, karate, íjászat, tánc. Van edzőterem és kondipark. Lehet horgászni és csónakázni is.
A helyi civil egyesületek munkája kimagasló.

Greff Kornél tippjei:

Délegyháza az elmúlt években folyamatosan fejlődött, számtalan ingatlant építettek.

A településen minden befektetés értékálló - ezt az is magyarázza, hogy az ideköltözők aránya benne van az országos top 10-es listában.
  • Csendes, nyugodt helyek
  • Tiszta levegő
  • Közbiztonság
  • Bevásárlási lehetőségek
  • Biztonságos járda használat
  • Pezsgő belvárosi élet
További ingatlanosok a térségben

Délegyháza és környéke

Eladó ingatlanok Délegyházán

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch