Helló, Esztergom!

Esztergom ingatlan.com-os oldala

Esztergom fotója

Esztergomban keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Esztergomi statisztikák

Esztergom irányítószáma: 2500

A grafikonon Esztergom lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Esztergom bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Esztergom fejlett iparú, iskola- és kikötőváros. Fekvése miatt a Dunakanyar legfelső városának is szokták nevezni.
Több nagyvároshoz - Budapest, Tatabánya, Visegrád, Komárom - is közel helyezkedik el, busszal, vonattal és hajóval is könnyen megközelíthető.

Az emberek többségének a helyi gyártó cégek adnak munkát - pl.: Suzuki Zrt., Richter Gedeon Gyógyszergyár, Szerszámgépgyár Kft. stb. -, sokan dolgoznak a kereskedelemben is.
A városban a bölcsődétől az egyetemig lehetőség van tanulni. Esztergom számtalan nevezetességéről híres, többek között a Bazilikáról, a Mária Valéria hídról, a Levéltárról, a Várszínházról, a kápolnákról, az Aquaszigetről.

A természeti látványosságokban bővelkedő vidék - Szent Tamás-hegy, Strázsa-hegy, Dédai-tó, Duna-part - a túrázás és a sportolás szempontjából is kedveltté teszi a helyet.


Értékálló ingatlanok a városban a Bazilika-, a Duna-sétány közelében, a panorámás területeken és a Béke téren találhatóak.
  • Turisztikai látványosságok
  • Munkalehetőségek helyben
  • Oktatási intézményekkel való ellátottság
  • Egészségügyi ellátás színvonala
  • Kellő vonzerő fiatalok számára is
  • Biztonságos járda használat
További ingatlanosok a térségben

Esztergom és környéke

Kiadó ingatlanok Esztergomban

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch