Helló, Lakitelek!

Lakitelek ingatlan.com-os oldala

Lakitelek fotója

Lakiteleken keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Lakiteleki statisztikák

Lakitelek irányítószáma: 6065

A grafikonon Lakitelek lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Lakitelek bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Fehér Sára fotója

Fehér Sára

17 éve az ingatlan.com-on

Fehér Sára oldala
Lakitelek a Duna–Tisza közén, Kecskemét és a Tisza közelében helyezkedik el. 
Jól megközelíthető több irányból is vasúton, autóval és busszal a 44. számú úton. 
A lakosság egy részének munkalehetőséget biztosítanak a helyi vállalkozások, turisztikai létesítmények, de sokan ingáznak a közeli nagyvárosok (Kecskemét, Kiskunfélegyháza) gyáraiba is. 
A közterületek rendezettsége, növényzete utal az itt élő közösség életére. 
Az oktatás magas szintű, a művészetoktatás húsz évre tekint vissza. Többek között zeneművészeti-, néptánc-, úszásoktatás, lovaskultúra foglalkozás is folyik az iskolában. 
A megújult egészségházban háziorvosi rendelők, fogászat és labor működik. A szomszédos településekről is látogatott állatorvosi rendelő modern, műtővel felszerelt. 
Lakitelekhez tartozik Tőserdő, a Kiskunsági Nemzeti Park egyik legszebb része. A környéken a Tisza folyó, kedvelt holtágai, a gyógyfürdők sokasága, a kerékpárutak, a tanösvények adnak lehetőséget a kikapcsolódásra, sportolásra. Ezekről a most épülő ökoturisztikai központban tájékozódhatunk.

Fehér Sára tippjei:

Lakitelek üdülőövezetében, Tőserdőben kis telkes, kis alapterületű, fűthető hétvégi házak jellemzőek, amely tökéletes megoldás lehet fiatal párok számára, első közös otthonnak. 
Keresettek a településközpont felújított, autentikus vályogházai a vidékre költöző idősebb párok körében. 
Kedvelt a kertvárosias jellegű rész is a nagyközségben, ahol gyermekes családok, a támogatásokat kihasználva új családi házak építését választották, kialakítva egy fiatalos környezetet. 
A 27 km-re lévő Kecskemét közelsége meghatározza és megtartja a lakiteleki lakóingatlanok árát. Az üdülőövezet (Tőserdő) ingatlanjainak értéke emelkedik a turisztikai fejlesztésnek köszönhetően. 
A környék kerékpárútjai, a helyi útfelújítások és az épülő M44-es autópálya lehetővé teszik a jó és kényelmes közlekedést a város irányában.
  • Fejlődő közösségi terek
  • Közbiztonság
  • Családos programok
  • Biztonságos járda használat
  • Helyi járatok rendszeressége és megbízhatósága
  • Pezsgő belvárosi élet
További ingatlanosok a térségben

Lakitelek és környéke

Eladó ingatlanok Lakiteleken

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch