Helló, Kiskunfélegyháza!

Kiskunfélegyháza ingatlan.com-os oldala

Kiskunfélegyháza fotója

A fotót készítette: Detkó Dávid

Kiskunfélegyházán keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Kiskunfélegyházi statisztikák

Kiskunfélegyháza irányítószáma: 6100

A grafikonon Kiskunfélegyháza lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Kiskunfélegyháza bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Mihály Mária fotója

Mihály Mária

14 éve az ingatlan.com-on

Mihály Mária oldala

Kiskunfélegyháza jellegzetes mezőváros a Dél-Alföldön, a Budapest-Szeged autópálya mellett érhető el. A város lakossága kb. 30.000 fő körül van.

Kiskunfélegyháza vezetése láthatóan kiemelt feladatának tekinti a folyamatos munkahelyteremtést (pl. Ipari Park ), valamint a város pénzügyi stabilitásának a fenntartását. Munkalehetőséget a közeli Kecskemét Mercedes gyára is kínál.

Városunk közterületei az elmúlt években jelentősen megújultak. A modern térburkolatok mellett tavasztól-őszig gyönyörű színes virágok-,örökzöld növények pompáznak a parkokban, az utcák mentén. A főutca híres platánsorán mediterrán hangulatot idéző vendéglők-, cukrászdák teraszai várják a betérő vendégeket.

Kiskunfélegyháza élhető, kellemes környezetet biztosít az itt lakók számára.Több kertvárosi lakóháza és jelentős lakásállománya van városunknak. Így, aki itt szeretne élni, megtalálhatja az igényének és az anyagi lehetőségének megfelelő otthont.


Mihály Mária tippjei:

A legnagyobb kereslet a középkategóriás, jó állapotú családi házakra mutatkozik.Láthatóan a széleskörű állami támogatások generálják ezt a fokozott keresletet.
A lakótelepi lakásokat leginkább az egyedülálló fiatalok vagy idősebbek keresik.
  • Tiszta, gondozott utcakép
  • Szép belváros
  • Építészeti különlegességek
  • Munkalehetőségek helyben
  • Egészségügyi ellátás színvonala
  • Kellő vonzerő fiatalok számára is
További ingatlanosok a térségben

Kiskunfélegyháza és környéke

Eladó ingatlanok Kiskunfélegyházán

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch