Helló, Tiszakécske!

Tiszakécske ingatlan.com-os oldala

Tiszakécske fotója

Tiszakécskén keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Tiszakécskei statisztikák

Tiszakécske irányítószáma: 6060

A grafikonon Tiszakécske lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Tiszakécske bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Baranyi Piroska fotója

Baranyi Piroska

8 éve az ingatlan.com-on

Baranyi Piroska oldala
Valami oknál fogva azonnal nyugalom és derű szállja meg az embert itt, Bács-Kiskun megye csücskében, Kecskemét és Szolnok tőszomszédságában.
A Tisza 22,5 kilométer hosszan húzódó kanyarulata egyedi karaktert ad a városnak, a helyiek és a turisták egyaránt szeretik a folyópartot. Fürdőzésre, hajókázásra és horgászásra is kiválóan alkalmas, ráadásul a Barack Thermal Resort közelében nyaranta 300 méteres, homokfövenyes, hangulatos szabadstrand is hívogat klasszikus strand büfékkel, vízi sportolási lehetőségekkel.
A környék a tiszavirágzás idején különösen kedvelt úti cél, júniusban és júliusban érdemes a helyiektől tájékozódni, amikor a legérdekesebb a látvány. A közeli Holt-Tisza pedig gazdag növény- és állatvilága mellett  horgászparadicsom.
Nyáron a városban kisvonat (CSI-HU) szeli az utcákat, közvetlenül a szállodától zötyöghetünk be vele a belvárosba egy kis hangulatot magunkba szippantani, no meg megismerkedni a többi látnivalóval. Ilyen a kedves Városközpont, a neogót Református templom, a késő barokk Római katolikus templom, illetve a híres Kossuth-díjas kékfestő mester, Kovács Miklós műhelye is. Gyalai Béla festőművész műterem galériáját és Böröczki Edit fazekas műhelyét is felkereshetjük. Élményekben és programokban a környező városok sem szűkölködnek.
Az aktív pihenés szerelmesei 15 km hosszú kerékpárúton, a szállodában bérelt biciklivel, egészen Tiszaugig elkerekezhetnek gyönyörű erdők mellett.

Baranyi Piroska tippjei:

Nagyon felértékelődött az utóbbi egy két évben az árak a kecskeméti megyeszékhely áraival vetekszenek, szinte lehetetlen ingatlanhoz jutni, pár éve még eladó táblákkal volt tele a város, most fel sem kerülnek , azonnal eladják hirdetés nélkül is!
Most , hogy megépült az elkerülő pálya hihetetlen gyorsan elérhető a főváros, de akár Szeged, illetve Gyula is.
  • Fejlődő közösségi terek
  • Munkalehetőségek helyben
  • Naponta használt szolgáltatások elérhetősége
  • Építészeti különlegességek
  • Egészségügyi ellátás színvonala
  • Helyi járatok rendszeressége és megbízhatósága
További ingatlanosok a térségben

Tiszakécske és környéke

Eladó ingatlanok Tiszakécskén

Hasonló oldalak

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch