Helló, Göd!

Göd ingatlan.com-os oldala

Göd fotója

Gödön keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Gödi statisztikák

Göd irányítószáma: 2131

A grafikonon Göd lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Göd bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Lovack Tamás fotója

Lovack Tamás

8 éve az ingatlan.com-on

Lovack Tamás oldala

A település legfőbb vonzereje leginkább földrajzi- és természeti adottságaiban keresendő. 
Göd fekvését tekintve Budapesttől néhány kilométerre, az északi agglomerációban található, a Duna bal partján.
Ezen adottságoknak köszönhető, hogy megközelíthetőség szempontjából kiváló lehetőségekkel bír, legyen szó egyéni- vagy közösségi közlekedésről, ezzel megkönnyítve- és kényelmessé téve a Budapestre ingázók életét.
A szabadidős elfoglaltságokhoz pedig, egyedülálló teret- és lehetőséget biztosít a Duna-part, a települést átszelő kerékpárút vagy a termálfürdő, amely télen-nyáron várja a látogatókat.
Az utcák, terek hangulata barátságos, családias és mindig kellemes. Természethez közeli környezetben érezhetjük magunkat.
Gödön minden élethelyzethez, életszakaszhoz megtalálhatjuk a számunkra megfelelő lehetőségeket, legyen szó új otthon kereséséről, hétvégi kirándulásról, vagy hosszabb pihenésről.


Lovack Tamás tippjei:

Fiatal pároknak, gyermekes- vagy több gyermekes családoknak az Oázis vagy Termál lakóparkot ajánlanám, mert hasonló élethelyzetben lévő családok lesznek a környezetükben.

A Duna-part hangulata, a pilisi panoráma nagymértékben teszik vonzóvá a közeli ingatlanokat. 

Az elmúlt 10 évben emelkedő tendencia figyelhető meg a település ingatlan áraiban. A legfőbb árbefolyásoló tényezőként, értékállóság- és befektetés szempontjából a Duna-part közelsége a meghatározó.
A területet érintő fejlesztések között fontosak a Samsung-SDI gyár építéséhez köthető beruházások, mint például az úthálózat felújítása. 

  • Zöld területek mennyisége
  • Közbiztonság
  • Kikapcsolódási lehetőségek
  • Szép belváros
  • Építészeti különlegességek
  • Turisztikai látványosságok
További ingatlanosok a térségben

Göd és környéke

Eladó ingatlanok Gödön

Kiadó ingatlanok Gödön

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch