Helló, Budapest, XXIII. kerület!

Budapest XXIII. kerület ingatlan.com-os oldala

XXIII. fotója

A fotót készítette: Bányik Erik

Budapest, XXIII. kerületben keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Budapest, XXIII. kerületi statisztikák

A grafikonon Budapest, XXIII. kerület lakosságának és a kerületben lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Budapest, XXIII. kerület bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Rencsevics Mária fotója

Rencsevics Mária

6 éve az ingatlan.com-on

Rencsevics Mária oldala

Soroksár egyesíti magában a főváros és az agglomeráció előnyeit. Minden megtalálható, amit egy nagyváros nyújtani tud, ugyanakkor csendes, nyugodt és biztonságos, zöld, kertvárosias környezetben élhet itt az ember.
Az utcák rendezettek, a közbiztonság rendkívül jó.

A kerület öt nagyobb városrészből áll: a központi rész, az ún. „ófalu”, második legnagyobb része Soroksár-Újtelep.
Különálló városrésznek minősül továbbá a Péterimajor, a Millenniumtelep és Soroksár legszebb természeti kincse a Molnár-sziget.

A déli ipari park közelsége számos munkahelyet kínál. A soroksári bevásárlóközpont minden igényt kielégít. A kerületben erős a szellemi élet, általános- és középiskolákban is bővelkedik. A helyi közösség összetartó: ünnepelnek, ha annak van itt az ideje, sportolnak, ha szép az idő és gyakori a családi program az arra alkalmas közösségi tereken. A Duna, a partján húzódó kerékpárút, az új sportcsarnok, a golfpálya számos sportolási lehetőséget kínál.


Rencsevics Mária tippjei:

Soroksár-Újtelep dinamikusan fejlődő városrész, ahol tudatosan meghatározott a lakótelepet és a most épülő lakóparkokat kiszolgáló kereskedelmi-, szolgáltató-, egészségügyi-, oktatási- és sportlétesítmények, játszóterek aránya. Ideális a gyermekes családoknak. 
Orbánhegy, Soroksár "Rózsadombja" a családi házak és az új építésű, néhány lakásos társasházak birodalma.
  • Munkalehetőségek a kerületben
  • Közbiztonság
  • Családos programok
  • Turisztikai látványosságok
  • Közlekedés a kerületben és a belváros felé
  • Biztonságos kerékpáros közlekedés
További ingatlanosok a térségben

Budapest, XXIII. kerület és környéke

Eladó ingatlanok Budapest, XXIII. kerületben

Kiadó ingatlanok Budapest, XXIII. kerületben

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch