Helló, Tótkomlós!

Tótkomlós ingatlan.com-os oldala

Tótkomlós fotója

Tótkomlóson keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Tótkomlósi statisztikák

Tótkomlós irányítószáma: 5940

A grafikonon Tótkomlós lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Tótkomlós bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Tóth Alíz fotója

Tóth Alíz

5 éve az ingatlan.com-on

Tóth Alíz oldala
Tótkomlós a Dél-Alföldön, Békés vármegyében helyezkedik el. Kistérségi központ lévén, több nagyobb településtől is elérhető távolságra található. Orosháza, Makó és a mintegy 25 km távolságra lévő az M43-as autópályának köszönhetően Szeged is könnyen elérhető. 
A település helyi közlekedése korszerű - amelynek legújabb fejlesztése a kerékpárút. A vasútvonal működése ugyancsak növeli a lehetőségeket. 
A tervek között szerepel a Tótkomlóst--Orosházával összekötő kerékpárút megépítése is.

A város jellemzően mezőgazdasági adottságú, azonban több külföldi könnyűipari cég, gyár települt le, amelyeknek jelentős a munkaerőigénye.

Tótkomlóson minden megtalálható, a kényelmes életvitelhez, mindamellett egy emberközeli város, ahol lehetőség van a biztos megélhetésre.

A hangulatos, történelmi városrész ma is híven tükrözi a szlovák építészeti örökséget. 
A perifériákon lévő ingatlanokhoz viszonylag nagy telkek tartoznak, kiváló mezőgazdasági adottságokhoz alkalmazkodva. A városban a fiatalok és az idősebb korosztály igényeihez mérten számos panellakás is épült. 

A kisgyermekek oktatása, a bölcsődétől - a középiskoláig megoldott. Magas szintű oktatás folyik, két tannyelven és színvonalas a zenei képzés is.

Az orvosi ellátás speciális ellátásokkal bővített, amely nemcsak a helyi, hanem a kistérségi lakosság körében is rendkívül népszerű.
A termálvíz adta lehetőségek kiaknázására épült meg a városközpontban a Rózsa Fürdő, amely gyógyászati egységgel is kiegészült.

A településen számos sportolási és szabadidős tevékenységnek ad helyet a sportpálya, a sportcsarnokok, a teniszpálya, a termálfürdő, valamint a térségi túraútvonal.

Tótkomlós a térség második legnagyobb belterületi földterületével rendelkezik. Mintegy 4,5 hektáros liget áll az itt élők rendelkezésére. 

A sokféle turisztikai látványosság mellett népszerű rendezvények színesíti az itt élők életét. Ezeken többek között megismerkedhetünk a híres tótkomlósi szárazkolbász készítésével is.

Tóth Alíz tippjei:

Tótkomlóson minden rész egyaránt kedvelt.
A településen vannak lakások, kisebb és nagyobb telekkel rendelkező ingatlanok is.
A közművek, a szennyvízhálózat kiépítettek. 
A pormentes úthálózat nem 100%-os. Kedvezőbb értékállóság jellemző a pormentesített út mellett épült ingatlanok esetében. Valamint a perifériákon jelentkező haszonállattartás is okozhat kedvezőtlen körülményeket egy-egy ingatlan esetében, amelyekkel érdemes tisztában lenni a vásárlás előtt.
  • Munkalehetőségek helyben
  • Munkahelyek a közelben
  • Egészségügyi ellátás színvonala
  • Turisztikai látványosságok
  • Kellő vonzerő fiatalok számára is
  • Pezsgő belvárosi élet
További ingatlanosok a térségben

Tótkomlós és környéke

Eladó ingatlanok Tótkomlóson

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar English Deutsch