Helló, Makó!

Makó ingatlan.com-os oldala

Makó fotója

Makón keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Makói statisztikák

Makó irányítószáma: 6900

A grafikonon Makó lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Makó bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Makó Szegedhez közeli város, a környező falvak is infrastruktúrával ellátottak, igényes környezetben. A lakosság összetétele fiatalos.
Munkalehetőséget leginkább a Makói Ipari Park területén elhelyezkedő üzemek - pl.: Continental, ASS, Vallker stb. - biztosítanak.
Makó több iskolával rendelkezik, amelyek nemcsak a központban, hanem városszerte megtalálhatóak - ezért az ottani ingatlanok is kelendőek. 
Bölcsődék, óvodák és iskolák az újvárosi és a Kálvin utcai részen is vannak. Az iskolák nagyon felszereltek, hatalmas sporttermekkel ellátottak. A városnak négy középiskolája is van. 
A város közlekedés szempontjából az egészségtudatosságot képviseli, kerékpárutakkal ellátott. Tipikus helyi közlekedés, mint pl. busz vagy villamos nincs is, de nagy távolságok sincsenek.
Az utóbbi időben város nagy hangsúlyt fektet a turizmusra. A Makovecz által tervezett  impozáns épületek látványa mindenkit elvarázsol.  Folyamatosan épülnek az apartmanok, a  panziók, a vendéglátóhelyek. Óriási változás hozott a fürdőfejlesztés is.
A Maros-partján lévő Lombkorona Sétány is az egészségmegőrzés jegyében készült, a Kalandparkban az extrém sportok kedvelőinek van lehetősége a kikapcsolódásra. 
Makó intenzíven fejlődő város, mindenképp megéri a pénzt ingatlan vásárlásba fektetni!

A Belvárosban és környékén drágábbak a házak. 
Egy fiatal pár a kertvárosi részben vagy a Belvárostól kicsit kijjebb könnyebben találhat ingatlant.  
Az ingatlanok árai biztos értékmegőrzők maradnak a jövőben is.
  • Zöld területek mennyisége
  • Helyi hagyományok ápolása
  • Oktatási intézményekkel való ellátottság
  • Munkalehetőségek helyben
  • Helyi járatok rendszeressége és megbízhatósága
  • Pezsgő belvárosi élet
További ingatlanosok a térségben

Makó és környéke

Eladó ingatlanok Makón

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch